Wielka prośba. Zwid-19 wrrzucaj w ten wątek swoje teorie, kopiowane jakieś artykuły czy co ty tam robisz. Nie będziesz zaśmiecał forum w innych wątkach. A amatorzy twojej twórczości będą mieć wszystko w jednym miejscu.
Nie zaśmiecam bo wrzucam zgodbie z tematem wątków. Nie ma głupich, już się nieraz naprodukowałem a admin cyk usunal wątek, żeby ludzi uświadamiać (tych których jeszcze się da) to trzeba wrzucać w różne wątki.
Pod ziemią to bywają mrówcze kasty...
... oraz krecie. A jakby tak zostawić przy wyjściu z kretowiska dużą puapkę na myszy ? Co o tym myslisz ? Czy to ma sens ?
Lepiej chyba zostawić kanapkę z jajkiem i szklankę mleka.
szkoda LAGWY MICHAL WYSZEDL NA SWOJE
A to ja nie jestem w temacie... Nawet nie zrozumiałem co napisałeś :) Ale już wiem.
"Oczy schowane za okularami, fryzura na "jeżyka" i wygląd typowego informatyka - tak przez lata prezentował się Jacek Łągwa, współzałożyciel zespołu Ich Troje. To właśnie on skomponował największe przeboje słynnej grupy."
Zazwyczaj kojarzy się dobrze frontman'a grupy, a reszte zespołu nie koniecznie, chyba że było się lub jest fanem zespołu. Wygląd typowego informatyka ? Są i bez okularów, i z długimi włosami, ale może nie są typowi :)
Kim jest typowy Janusz? Z tym pytaniem musi zmierzyć się wiele osób
Bo każdy Janusz ma swoją Grażynę W imię zasady, że miłość jest ślepa, musisz znaleźć swoją podporę życiową, która towarzyszyć ci będzie do końca twych dni. Nie jest to proste zadanie, gdyż ta jedyna, wyśniona, wymarzona Grażynka musi wyróżniać się pewnymi walorami wizualnymi i estetycznymi spośród tych wszystkich wychudzonych szkap bez wyrazu.
Znowu stereotypy. A czym tak naprawdę jest stereotypia ?
Stereotypia – ciągłe powtarzanie bezcelowych lub rytualnych ruchów, postaw ciała, wypowiedzi występujące u osób z niepełnosprawnością intelektualną, z zaburzeniami ze spektrum autystycznego, dyskinezami późnymi, stereotypowym zaburzeniem ruchowym, a także z innymi zaburzeniami. Stereotypią może być wykonywanie prostych ruchów, takich jak kołysanie ciałem, a także złożonych, jak na przykład naprzemienne krzyżowanie nóg, a także wykonywanie ruchów marszowych w miejscu. Stereotypie słowne to perseweracje.
Stereotypia występuje także u zwierząt przebywających długo w zamknięciu w sztucznym środowisku, np. w ogrodach zoologicznych, hodowlach przemysłowych, fermach zwierząt futerkowych. Wzbogacanie otoczenia, dostarczanie zwierzętom różnych dodatkowych bodźców i powiększanie wybiegów opóźnia lub zmniejsza intensywność stereotypii.
Perseweracja (łac. perseveratio – obstawanie przy czymś) – objaw niektórych zaburzeń psychicznych, polegający na uporczywym powtarzaniu tej samej czynności (mogą być to słowa, zdania, skojarzenia, ale również fragmenty melodii lub omyłki), mimo zaniku wywołującej ją przyczyny.
Występuje w schizofrenii, katatonii, otępieniu, upośledzeniu umysłowym, osobowości anankastycznej.
Gościu z 22;45 plus dla Ciebie za Łąg wę Niestety zbankrutował min.przez swojego,
Sygnalista WHO został ocenzurowany na konferencji w Sztokholmie podczas prezentowania swoich badań na temat agendy "strachu przed wirusem do kontroli cyfrowej"
Organizatorzy międzynarodowej konferencji w Sztokholmie, Szwecja, odcięli mikrofon dr Astrid Stuckelberger w dwóch trzecich jej prezentacji. To właśnie w momencie, gdy dr Stuckelberger przeszła do omawiania tlenku grafenu znajdującego się w fiolkach do wstrzykiwania Covid, powiedziała, że jej mikrofon został odcięty.
https://expose-news.com/2023/02/15/who-whistle-blower-shut-down-at-stockholm/
Bierzesz mnie pod włos ? :] Ja jestem nie OK, bardzo nie OK.
Wziąć/brać kogoś pod włos - starać się uzyskać coś u kogoś przez umiejętne granie na jego ambicji. Przykład użycia: Wzięta pod włos odłożyłam ścierkę i usiadłam wygodnie na fotelu.
Żabie udka, karaluchy pod poduchy
Żabie udka, karaluchy, wiersze, świerszcze, Pokemony,
Jestem już zmęczony, wracam dziś do żony
Motyli w brzuchu, Koników polnych, Cukrowej pajęczyny, Z piernika dziewczyny.
To już koniec baby, kłamiesz dla pieniędzy
Kolorowych jarmarków, Nowaka zegarków, Pierzastej kury, Balonowej dziury
Jestem już zmęczony, skończyło się love story
Harry Potter, Quake, Diabolo Techno albo metal
6. Osoby, które nie przyłączą się do akcji muszą liczyć się z możliwością pójścia do kozy.
To rodziców powinni wsadzać do kozy, a nie dzieci z podstawówki szantarzować.
Tak w celu przypomnienia (bo to już stary film) do wątku z godziny 06:03.
https://www.youtube.com/watch?v=s5xjdxM2ZNg&ab_channel=Superstacja