Dzis rano jechalem do pracy mpk linia 7 kolo 6.30 kierowca busa trans katriny jechal jak wariat, pirat niewiem moze byl pijany jak ostatnio na innej lini w/w firmy.Otoz zajezdzal kierowcy mpk bezczelnie droge, wymuszal pierwszenstwo z zatoki przystanku,scigal go wrecz noi wogole nie uzywal kierunkowskazow i gdy by nie refleks kierowcy mpk w jednej z powyzszych wymienionych sytuacji doszlo by do wypadku!!! Kierowca widzialem byl rozwcieczony wyczynami tego wariata!ktos chyba to nawet nagrywal powinien to opublikowac lub policji pokazac.Apeluje do wladz miasta zrobcie cos niewiem moze ograniczyc jazdy takim firmom bo w koncu ktos moze ucierpiec.
W takich przypadkach dzwoni się na policje, czego tego nie uczyniłeś???
A dlaczego ja? Ja sie zastanawialem czemu kierowca nie dzwoni.Ja i inni widzowie byli by swiadkami.
19.39 jak to dlaczego ty??? widzisz interweniuj , a nie zale wywalasz publicznie i w dodatku anonimowo, myslisz ktos za ciebie cos zrobi???
15.17 nazywam sie Jurek a anonimowo to ty sie sadzisz.
Jurków na kopy, a nazwisko?
Jurek Brzeszczyszczkirwicz
U tych kierowców to norma nigdy nie przepuszczą a sami wymuszają pierszeństwo
Wymuszaja bo im pan karze a jak sie da i nikt nie widzi to i zerwac rozklad mpk i pks .
jeśli ktoś nie widzi potrzeby dzwonienia na policję to jakim prawem osądza czyjeś poczynania (wariat),coś tu chyba nie tak ? nagonka lub inna forma dyskryminacji konkurencji
Jaka nagonka? To ze jezdza po pijanemu to fakty opisane rowniez przez gazete ostrowiecka, a ze jezdza jak wariaci kazdy widzi w ostrowcu i kierowcy mpk rowniez to potwierdzaja.
Gościu 19:39 - jak każdy będzie zdania "dlaczego ja, niech inni dzwonią" to nikt nie będzie dzwonił. To jest Twój obywatelski obowiązek. W takiej sytuacji nie patrz na innych tylko dzwoń. Może kierowca jest pijany i może takim telefonem uratujesz komuś życie?
9.36 na ogol to kierowca interweniuje w tym przypadku najlepszym rozwiazaniem bylo by uniemorzliwienie dalszej jazdy kierowcu busa trans katriny i powiadomienie policji aby go np.przebadac alkomatem.
i jak ta sprawa się skończyła?
sprawa zakończyła się prawidłowo tzn.kierowca trzeźwy,auto sprawne,postronni ludzie kłócą się o swoje rację a.. karawana jedzie dalej
Jaka płaca, taki pracownik.
No tacy kierowcy na ulicach Ostrowca SZOK!!!
Mpk powinno tylko jezdzic!