Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Rada Nadzorcza w „Krzemionkach” do dzieła

Państwo z Rady Nadzorczej! 1 punkt zrealizowany. Ja teraz czekam na kolejny, tj. fundusze z Unii i likwidację funduszu remontowego. Ciekawe jak Wam z tym pójdzie i ile to będziecie realizować. Mnie nie interesuje kto jest w zarządzie, kto tam pracuje - interesują mnie nie Wasze porachunki, tylko DZIAŁANIA - właśnie w celu uzyskania pieniędzy, zmniejszenia cen za wodę i ogrzewanie. Obiecaliście to teraz wywiążcie się z tych obietnic.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy te "letnie kaloryfery" i woda udajaca ciepla to tez efekt dzialalnosci nowej Rady?

Za starej byly gorace.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może już moce pozmniejszali ;-)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3707

Odp.: Rada Nadzorcza w „Krzemionkach” do dzieła

Pismen kaloryfery są letnie bo mrozu nie ma jeszcze na zewnątrz. Proste i logiczne. Ja mam w ogóle pozakręcane bo nie mam zamiaru potem dopłacać. Będzie zima to i kaloryfery będą gorące.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ciepła woda miała wczoraj ze 40 stopni.

Mróz już kolejną noc jest, zobacz za okno.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3710

Zawsze grzalem ile chcialem i jeszcze nigdy nie mialem doplaty, tylko zwroty zaliczek. Lubie cieplo i lubie jak z kranu leci woda ciepla a nie letnia.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wina RN

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3732

Jeśli tak, to powiedz mi dlaczego oszczędzając ciepło (mało grzejąc) ma niewielkie zwroty zaliczek? Jeśli grzałbym więcej to prawdopodobnie kazaliby mi dopłacać. Nie wiem od czego to zależy ale wolę oszczędzać bo na dopłaty mnie nie stać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3733

Zwroty zaliczek? A czy przypadkiem nie o nadpłaty chodzi? Jeszcze nie słyszałem aby spółdzielnia jakieś zwroty zaliczek dawała... No chyba że sobie pracownicy spółdzielni między sobą jakieś tajemnicze zwroty z cudzych zaliczek robili, to wtedy bym uwierzył.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3718

Tak. Wina RN.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3688

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Ja nie rozumiem jednego - dlaczego został odwołany cały zarząd? Ok, prezes naczelny nie podobał się radzie, bo jak piszą w gazetach, nie mogli się z nim dogadać, chcieli zmienić, no dobra, takie prawo ma rada. Tylko dlaczego odwołali wszystkich? Czy autentycznie z nikim nie mogli się dogadać? Moim zdaniem, jak ktoś mówi, że nie może się dogadać ze wszystkimi, to problem nie leży w "tych wszystkich", lecz w tym, co to mówi. Przecież nie ma tak nigdzie, że wszyscy są źli. To było raczej odwołanie zarządu dla zasady, bo pkt 1 w ulotkach kandydatów był "odwołanie zarządu", to ciach - prach i dawaj, odwołujemy!

Przecież teraz trzeba będzie 3 nowych członków do zarządu. Jak mówi rada obecna wszystkich z zewnątrz. W Ostrowcu jest mało spółdzielni, więc nie ma co liczyć na to, że znajdą osobę/osoby, co będą się znać na spółdzielczości, pewnie dopiero te osoby będą się uczyć i wdrażać, a to zajmie trochę czasu. To tak samo, jakby zwolnić doświadczonego pracownika, a w jego miejsce wstawić albo kogoś "zielonego", kto dopiero będzie się uczył, albo kogoś z innej branży, kto będzie musiał się przekwalifikować.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

W zarządzie była główna księgowa z którą się nie zgadza obecna rada i nie pisano o niej niezbyt dobrze w tym zanim została powołana nowa rada. Tylko ciekawe czy łatwo jest znajść księgową z doświadczeniem do zarządzania finansami tak dużej SM.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

i bardzo dobrze że zmieniają wszystkich a księową tym bardziej

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

15:40 - co za małostkowość...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

co za klika sie zrobila,o co w tym wszystkim chodzi?

Gość_ola
              Zgłoś
              Odpowiedz

Chodzi o to że mikrek nie lubi księgowej i ma wąty do jej męża, a że rada nie będzie zmieniać członków bo jeden pan ma osobiste bolączki to jak z kolegami m24 dorwali się do koryta to wywalili wszystkich jak leci. Takie to było niedogadywanie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

to dlaczego pani ksiegowa swoja rodzine pcha do pracy na siłowni... bo dobra kasa

Gość_sowa
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gościu sowa zamiast powtarzać plotki pewnego pana który siedzi teraz w RN trzeba było się interesować sprawami SM w ostatnich latach. Nie pisał byś wtedy takich głupot. Nikt nie był wpychany do pracy na siłowni bo tworzyli ją konkretni ludzie zanim pani księgowa otrzymała swoje stanowisko.

M4n13k
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1234 ... 169170172174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę