Mam jeszcze pytanie: czy ten pan z Rady, który obiecał oddać pól swojej diety na biedne dzieci zrobił to? Jeśli tak , to czy by mógł nam członkom przedstawić jakiś dowód na to? Np. pokazać przekaz albo przelew?
Mieszkańcy Stawek, Rosoch, Patronackiego, zgodnie z Prawem Spółdzielczy 1/10 członków spółdzielni (ale nie mniej niż 3) może wystąpić z wnioskiem o zwołanie Walnego Zebrania, na którym oczywiście możecie wybrać nową RN. Jeśli nie podobają Wam się rządy nowej RN lub nie będą Wam się podobały, macie tę możliwość i wykorzystajcie ją! Już widać, że nie dzieje się w SM "Krzemionki" dobrze i raczej nie będzie się działo. Wybraliście populistów bez żadnego merytorycznego przygotowania do zasiadania w RN i zarządzania Spółdzielnią. Nie jestem mieszkańcem zasobów Krzemionek, ale serdecznie Wam współczuję.
Do 09:01. Bądź łaskaw rozwinąć myśl co takiego złego dzieje się w spółdzielni?
Kazek jaka zmiana frontu ;) Jak była stara rada to oj, jak źle się działo, teraz nowa rada - oj, przecież nic się nie dzieje. A spółdzielnia jak funkcjonowała, tak funkcjonuje, czy to za tamtej rady, czy obecnej.
jedno pewne podwyżek i liczników nie będzie.)
Czyli jak MEC podniesie opłaty to dołożysz z własnej kieszeni, żeby nam się nie dostało? Póki co został zrealizowany jeden punkt programu - zemsta Mirka. Odwołali cały zarząd! Po co? Na co? DLA SATYSFAKCJI. Gratuluję wyboru Rady Nadzorczej. Szykuje się rozwalenie spółdzielni od wewnątrz. Pytanie: Gdzie są Wasi idole w tym momencie? Odpowiedź: Przeliczają pieniążki za pierwsze posiedzenie (jakieś 600zł dla "szeregowego" członka). Brawo!
Nie od dzisiaj wiadomo, ze "punkt widzenia zalezy od miejsca zasiadania"
a co wczoraj śwęiowali nasz kierownik osiedla z wice pr?
My Tobie też współczujemy.
Nie pół ale całą i to za 6 m-cy. Należy dobrze słuchać co mówią kandydaci. Teraz idzie do RM. Możecie go poprzeć.
Nie widzę różnicy, dalej mieszkam gdzie mieszkałem, liście grabią, światło jest, grzejniki grzeją, wspólny licznik na gaz(panie pismen) Komu źle??
To po co były te zmiany? :)))) Proponuję jeszcze wspólną budkę telefoniczną pod blokiem. Po co komu płacić abonament telefoniczny??? Komuniści - socjaliści.
Dobry pomysł. Telefonów ogólnodostępnych brak.
jest zle,bedzie gorzej!
Z tego co mi wiadomo członkowie Rady obniżyli sobie wynagrodzenie ale przez jakiś czas na starych zasadach będą je pobierac bo takie sa przepisy.prawo itd..Ja nie wiem jak wy możecie tak ludzi obrażac którzy dopiero zaczynają działać i próbuja realizowac swoje plany.Przez iles lat członkowie rady sobie pobierali po tysiączku i wszystko się kręciło.Śmiać mi się chce bo jak im się coś nie uda to powinno byc tak że wrócą ci poprzednicy i sobie podniosą te diety i będa mieli na wszystkich wywalone;p;p;p;p
12:32 obrazają bo niektórzy to zawistne dno
MM to nie chodzi o zazdrość ani to, żeby nie dać szansy tym ludziom, raczej o to, że jak byli ich poprzednicy to zwłaszcza jeden Pan krzyczał o zwrot pieniędzy za diety, a przecież stara rada pobierała je też zgodnie z prawem, a jak wyrok zapadł, to przestali być radnymi i brać kasę. Chodzi o to, że tamci byli be, my jesteśmy cacy.
To źle ci wiadomo. NIE członkowie RN obniżyli sobie wynagrodzenie tylko Walne zebrania mądrusiu MM. O ich planach niedługo sie przekonasz , narazie udało im się wyrzucić doświadczonych ludzi na bruk. Klaskaj oby tak dalej.