Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Woda, gaz, ciepło, śmiecie, prąd opłacone przez moich dobrych sąsiadów. Nie chcą abym im zwracał.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3411

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

W polsce na prawie, finanszch, technice, budownictwie zna się każdy. Pokazaliśmy, że do znajomości prawa mamy prawnika. Co do innych wiadomości z wymienionych przez Pana też będziemy mieć specjalisów. Historyk prowadził RN przez 2 kadencje i proszę podać gdzie sobie nie poradził. W dobie wąskich specjalizacji nie ma omnibusów. Do wszystkiego są specjaliści i na tym należy bazować. Nie jest dla mnie ujmą, że czegoś nie wiem. Natomiast wiem, kto zna to profesjonalnie więc go pytam. Nawet prezydenci mają swoich doradców.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Najwyższy czas aby obudzili się członkowie z Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej i przyjrzeli się zasadności funkcjonowania obecnego Zarządu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3413

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Specjalistów należało się zapytać zanim zaczęło się obiecywanie "gruszek na wierzbie"

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pytaliśmy. Odpowiedzieli, że tak. A propos. Co jest według Pana Gruszką na wierzbie?

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Gruszek na wierzbie" w Pana wypowiedziach i w tzw. programie wyborczym urodzaj.

W dalszym ciagu nie odpowiedzial Pan jakie przepisy prawa uniemozliwiaja ogrzewanie mieszkan.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pismen siedzę teraz w mieszkaniu w koszulce z krótkim rękawkiem. Nie rozumiem po co Ci teraz ogrzewanie jak jest ciepło. Tak dla zasady? Żebyś miał o czym pisać? Wyjaśnij mi to proszę bo nijak zrozumieć nie mogę. Nikt rozsądny nie będzie grzał teraz w mieszkaniu, nawet gdyby kaloryfery były ciepłe bo później można nie wyrobić na dopłatach. Póki co jest ciepło a w mieszkaniu temperatura optymalna.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3464

Pismen może wreszcie Ty odpowiesz na moje pytania? Ile płaciłeś za gaz w czynszu? Ile płacisz po zainstalowaniu gazomierza? I w którym to bloku? Mieszkańcy sobie to sprawdzą. Czy znowu udasz że takie pytania nie padają?

Gość_kazek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3416

Dziękujemy. Pomożemy.

Gość_Mieczysław.
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3427

Wszystko w Waszych GŁOWACH i długopisach. Rozmawiać tylko z realnymi osobami. Niech staną oko w oko z nami. Ci co już byli są bardzo mile widziani, mamy program z poprzednich wyborów zweryfikujemy. Macie przykład co znaczy jedność. Bądźmy razem.

Gość_Mieczysław.
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3415

Pan Gatkowski obiecywał na dzieci i na pewno spełni jest człowiekiem honoru. Ja obiecałem Spółdzielnię Socjalną i patrz wyżej. Obietnica jest rzeczą świętą, chociaż teraz wolałbym umowy dwustronne My to Wy to, termin itd.

Gość_Mieczysław.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3428

Tylko Pan Gatkowski i Żaczek deklarowali kasę. Ja czekam na chętnych. Naprawdę wyłożę. Czy mam złożyć ją do depozytu. Jeśli tak proszę o wskazanie sposobu ich przekazania.

Gość_Mieczysław.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a kiedy moglibysmy spodziewac sie obnizki za czynsz?

nie moge sie doczekac,czy to wogole jest mozliwe?

na stawkach mieszka bardzo duzo emerytow,ktorzy maja po 1000zl albo i mniej i ciezko im koniec z koncem zwiazac.Jesli zamiast obnizek beda podwyzki to co oni maja zrobic?

moja mama pracowala w tym kraju,dokladnie w ostrowcu w ozg przeszlo 50 lat i ma 1000zl emerytury,teraz jak ja stac nie bedzie na czynsz,to co na bruk.

tosiaaisot
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Współczuję mamie i pytam jak radziła sobie dotychczas,czy ktoś jej dokładał i dlaczego problem zgłaszasz tosiaaisot właśnie w tym momencie.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3440

Tosiaaisot, najwięcej płaczą emeryci, a akurat ta grupa ma stały dochód i płaci czynsze regularnie. Co mają powiedzieć ludzie młodzi, gdzie np. tylko jedna osoba pracuje, zarabia 1200 zł, a rodzina jest 4-osobowa? Emeryci niech nie płaczą, póki co ZUS im wypłaca kasę z między innymi moich składek.

Na obniżkę czynszu nie licz, chyba, że uwierzyłaś(-eś) w te głodne kawałki oplatane po osiedlach.

Mam jeszcze pytanie: czy to prawda, że dwóch nowych członków RN prawie się pobiło na osiedlu? Bo takie słuchy krążą.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Akurat emeryt to najpierw zaplaci czynsz i inne zobowiazania a dopiero zatankuje samochodzik czy pojedzie na piwo. W odroznieniu od mlodych.

Przy okazji, Panie Mieczyslawie - doczekam sie odpowiedzi na zadane pytanie; jakie przepisy prawa nalezy zmienic, aby moc rozpoczac sezon grzewczy?

pismen
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Te które są nielogiczne.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nieładnie panie Mieczysławie, już pan kota ogonem odwraca. Piemen ma rację, żadne przepisy nie ograniczają jeżeli chodzi o możliwość ogrzewania mieszkań we wrześniu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 157158160162163 ... 172173174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę