Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Panie Mieciu, co by nie mówić o Was, to jedno trzeba przyznać, że popis daliście nieziemski ;-) Co do Waszego programu (poza punktami typu: wymiana Zarządu) to nadal uważam, że to tylko pobożne życzenia, chyba, że znajdziecie jakiegoś Kaszpirowskiego albo iluzjonistę, który tak oczaruje MEC, MWiK oraz inne instytucje, jak Wy mieszkańców. No, ale, jak pokazaliście - cuda się jednak zdarzają! ;-) Mnie się jakoś wesoło zrobiło, jak się okazało, że weszliście dziesiątką do Rady, tylko jeszcze nie wiem, czy to radość taka z czystej radości, czy może taka, jak mają narkomanii po działce (niby cieszy, ale szkodzi). Z wypiekami na twarzy będę śledził dalszy ciąg zdarzeń. Jesteście nieprzewidywalni, jak moja emerytura z ZUS, a jednocześnie pocieszni - mam nadzieję tylko, że nie będę się później z Waszego powodu pocieszał flaszeczką, chlipiąc do poduszki ;)

GienekkeneiG
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

wybory się skonczyły to może spółdzielnia zajęła by się mieszkancami i zamówiła już ogrzewanie??

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wszystko zgodnie z prawem. Mają być spełnione warunki temperaturowe i ogrzewanie będzie.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To juz nie ta epoka prosze szanownego Pana, temperatura zewnetrzna wazna byla w czasach radosnego socjalizmu.

Teraz zamawiasz i masz.

Nie zamawiasz - marzniesz

Dziekujemy za zrozumienie problemu i zapraszamy do nauki

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przepisów nie możemy zmieniać. Takie procedury. Tych nie zmienimy. Każdy całe życie się uczy i Pan i ja też.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przepraszam, moze jasniej, jakie przepisy ma Pan na mysli?

Odnosnie:

a/ centralnego ogrzewania

b/ licznikow gazowych

c/ eksmisji na bruk

czy moze

d/ inne

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pismen, Ty normalny jesteś? Może jeszcze w lipcu sobie zamówisz ogrzewanie i specjalnie Ci go włączą?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oczywiście jeśli tylko odbiorca zamówi to i w lipcu ciepło zostanie dostarczone.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3456

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Zgodnie z jakim prawem?

Od tygodnia powinno być grzane, a nadal nie jest.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3405

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Panie Gienku. Na razie bez polemiki. Są tylko wyniki. Jak będzie ogłoszony skład RN zobaczymy co ona zrobi.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3402

Obiecywaliście że zrzekacie się wynagrodzeń, pisaliście podobno nawet podania o jego obniżenie a z tym nic nie zostało ruszone. Resztę obietnic też tak będziecie spełniać?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Po formalnych procedurach jak będzie wybrana RN. Myślę że ona się do tego ustosunkuje. Pana pytania przypominają pewną partię, która by uniknąć odpowiedzialności zadawała retoryczne pytania (pytanie retoryczne «zwrot w postaci pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi, gdyż jest ona znana») Wziął Pan przykład z jednego pana, który myślał, że innego kandydata zdyskwalikuje, nie tędy droga. Ja nazywam się Mieczysław Żaczek i od tej chwili będę tylko odpowiadał na podpisane posty. Nie lękajcie się. Nawet jeśli będą krytyczne też. Do wypowiedzi wulgarnych nie będę się odnosił. Mam duży zasób wulgaryzmów ale uważam, że jest tyle innych wyrazów, że można określić nimi wszystko. Aha i przyrzekam, że za wypowiedzi na forum pod moim adresem nawet najbardziej krytyczne ni pójdę do sądu. Mam swój wizerunek i jest on taki jaki WY go postrzegacie. Możecie go tylko dowartościować a nie zaszargać. Chętnie z każdym porozmawiam na ulicy. Jestem jednym z WAS. Ani lepszy, ani gorszy po prostu taki, z wadami, zaletami, myślący czasami inaczej, ale zawsze jestem podatny na dobre sugestie i kompromisy. Wprowadźmy nowy standard. Mówimy wszystko to co wiemy na pewno, ale nie pytamy o plotki. Pozdrawiam.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3422

Czy wy wszyscy na łeb spadliście? Jeszcze nie ogłoszono oficjalnie składu RN, więc na razie nie zrobili nic. Myślicie, że 5 minut po oddaniu głosu już macie czynsze obniżone, włączone ogrzewanie, założone liczniki gazu i wszystko ładnie pięknie?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Widzę, że za Panem przemawia rozsądek. Dlatego proszę o podpowiedzi, każda propozycja jest cenna.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3426

Nie ale może kandydat prowadzący wątek by się odezwał i powiedział co robią? Przed wyborami były codziennie wpisy a teraz cisza.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3454

Wniosek o obniżenie diet dla RN wpisał Zarząd do programu WZ. Państwo więc głosowaliście sami za obniżkami. Przyjmujemy to z pokorą. Jeśli będzie trzeba pracować będziemy za darmo. Wszystko zgodnie z prawem. Nas interesuje normalność i transparentność. Jeśli pod pozycją Infrastruktura-nakł.bieżące jest kwota 658 294.96 zł. To proszę chociaż jedną osobę, która mnie wytłumaczy na co poszło tyle kasy. Zakładam, że wydana była legalnie, ale tak z ciekawości.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3430

Ma Pan problem ze spłatą, zapraszam, będziemy działać.

Zobaczymy czy skutecznie. Jeśli się od czegoś nie zacznie trudno oczekiwać, że samo przyjdzie.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3458

Marzenia się spełniają. Sam Pan sobie oddłuży, trochę chęci. Ja pomogę. Pisałem, że jedna z poprzednich RN wyrzuciła 81 osób. A jeśli Pan chce oddłużenia za darmo to proponuję powrót do socjalizmu. Woda i ciepło bez liczników. Do pozostałych mediów dokłada Państwo i inne przywileje. Na półkach ocet i herbata Yunan lub Ulung. Paszport na MO i jeszcze wiele atrakcji. Coś za coś.

Gość_Mieczysław.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 156157159161162 ... 172173174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę