Mirek24 podawał na walnym, że będzie obniżka opłat z MEC, Wodociągów, w późniejszym czasie załatwi docieplenie za pieniążki z uni. Myślę, że sporo to tak przynajmniej 20-30%. Większość opłat w czynszu stanowią opłaty za wodę, podgrzanie wody i centralne ogrzewanie no i fundusz remontowy (w tym są docieplenia)
Raczej w szybkim tempie wzrosną o 30%, na początek opłaty za ciepło i ccw. Nowy sezon = nowe ceny. Obiecywać można wiele i cóż z tego.
Owszem wątek do zamknięcia. Teraz powstanie nowy: rozliczamy nową RN z obietnic - chcemy mniej płacić za wodę i za ogrzewanie, chcemy, żeby z unijnych funduszy ocieplali nam bloczki.
Marzenia ściętej głowy.
Jakie marzenia. Mirek24 obiecał to niech słowa dotrzyma. Dajmy mu tak z 6 miesięcy a potem wypad z rady jeśli okaże się, że to były puste obietnice. Wszystkim obiecał obniżenie czynszu to niech weźmie się ostro do roboty. A my będziemy go rozliczać z obietnic. Zawsze łatwo jest krytykować a teraz my go będziemy krytykować.
Rzeczywiście finansowa motywacja do działań zaje-sta. Dziwię im się. Ciekaw jestem ilu kandydatów będzie za trzy lata. Osobiście w czynie społecznym już pracowałem za jedynie słusznej władzy.Więcej nie zamierzam.
Oby jak najwięcej. Potrzeba pasjonatów a nie wizjonerów.
Zachowaj głowę przyda się.
Nie pisałam o swojej głowie, ale o głowach tych, którzy wierzą w obniżenie czynszów i opłat. Bo to przecież takie proste ;)
Na pewno RN wystąpi z tymi wnioskami do Zarządu.
My mieszkańcy czujemy się zażenowani przebiegiem wyborów, wciskaniem do komisji wyborczej twoich kandydatów, cenzurowaniem wypowiedzi mieszkańców i masą obietnic które nawciskaliście ludziom chociaż wcale ich nie zrealizujecie.
Poodaj przyklad gdzie na IV części był ktoś ocenzurowany, lub miał zabrany głos? Obietnic nie było. Jest program. A ten z pomocą WSZYSTKICH PAŃSTWA będzie nowa RN realizować. Komisje były wybierane demokratycznie, nikt nie negował żadnej kandydatury. Obiecałem Spółdzielnię Socjalną i czekam na zadłużonych członków, pomogę. Ja wykładam kasę reszta niestety należy do Was. Dokładamy prawnika i biuro rachunkowe.
napiszcie nam kto wszedł z jakich osiedli?
Będzie do wglądu w SM i prasie. Max do 14 dni. Cierpliwości.
Czekam na obiecywane przez kandydata Gatkowskiego i jego kolegów oficjale przeznaczenie diet na dzieci. Proszę tylko publiczne uściślić czyje to mają być dzieci.
A kto wszedł ?....cała ekipa Mirka bez jednego. Dojrzałość naszych mieszkańców na 2+. Jak tak będzie przy wyborach samorządowych to nie ma co w tym Ostrowcu robic.
Przy wyborach samorządowych najważniejsze będzie aby ponownie nie został wybrany nikt z obecnych włodarzy, żaden partyjniak i związkowiec.
To zależy od Was drodzy Państwo. Proponuję zaprosić członków do RM i zadawać im pytania. Ewentualnie zawierać umowy. Później na RO będziemy rozliczać. Pan Duda przed jednym z zebrań w rozmowie ze mną, ustosunkował się do tej propozycji pozytywnie. Nawet określił, że nad tym pracuje. Jeśli obieca na piśmie niższe ceny ogrzewania, to decyzja należy do WAS. Możemy zyskać. Kto jest za zaproszeniem Pana DUDY ? Tylko proszę o liczne przybycie. W jedności siła. Nie dajmy się zwieść ulotkami banerami i pięknymi wizerunkami. Postawmy na bezpośrednie rozmowy. Z kim nie rozmawialiśmy tego nie ma. Zwycieżają Ci którzy pokażą się nam na żywo i osobiście.