Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3296

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Gienek masz 100% rację. Dziwię się,że ludzie popierają krzykaczy. Zawsze ten co najwięcej nic potem albo prawie nic nie robi. Sama przekonałam się, jak w mojej spółdzielni wychwalany jest ten co tylko dużo mówi i często wychodzi do ludzi bo emeryt. Ten pracujący niemogący wystawać z ludźmi nie ma poparcia, chociaż nie mniej działa, ba śmiem powiedzieć , że działa logicznej. Ale taka jest logika naszego społeczeństwa skoro krzyczy to znaczy że się nie boi więc dobry. Jednak jeszcze krzykiem nikt nic nie zdziałał. Myślę że u was może być inaczej.

P.S. Niektórzy uważają, że RN może zwalniać zatrudniać. Takie rzeczy robi zarząd. Są jeszcze związki zawodowe, prawo pracy itd. Prawo spółdzielcze rządzi się swoimi prawami(nie piszę ,że dobrymi) i nie jest to wszystko takie proste i jasne.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Uważam, że jeśli najlepsi kandydaci nie będą mieli największej liczby głosów, to w głównej mierze dlatego, bo nie mają po prostu takiego tupetu, żeby chodzić od mieszkania do mieszkania i oplatać mieszkańcom bajeczki. Dziwi mnie tylko bardzo, że ci ludzie w te bajeczki wierzą.

Zachowajmy sobie program wyborczy Mirka i jego "społecznego komitetu" i jak się dostaną niektórzy, to na WZ w kolejnym roku rozliczmy ich z tych gruszek na wierzbie. Nie wiem, jak dla Was, ale mnie ta kiełbasa wyborcza bardzo śmierdzi.

GienekkeneiG
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Widzicie jak sobie sami swoi zadaja pytania i sami na nie odpowiadaja.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3298

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Uuuuuu, widzę,że pali się grunt pod nogami : Goodbye, my love, goodbye... w 1973 roku brzmiało to niezwykle pięknie, dzisiaj? Nie koniecznie. Takie jest życie Gieniu.

Spotkamy się jutro o 17.00.

Gość_Rosochy
          Zgłoś
          Odpowiedz

Rosochy, nie spotkamy się jutro, to nie mój dzień, tak mi przykro. Mnie się grunt nie pali, ale uważaj na siebie - zła karma wraca :-)

GienekkeneiG
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dajcie już sobie siana, trzy osoby w kółko, zabierają głos, już się przejadło, otwieram z myślą, że może coś mądrego, ale gdzie tam !!! Ostatni raz tutaj byłem, żegnajcie, Gienki, Pismeni, Wykluczeni, przejedliście się mi. Nie zła karma kolego, bo ileż w Tobie zawiści, jak Ty wiesz najlepiej kto powinien zostać wybranym, a mnie to zwisa i powiewa, powiedziałem: czas na zmiany i jutro idę dołożyć swój głos, tyle. Nowo wybrani będą mieli gorzej od poprzedników, bo społeczeństwo się uaktywniło i wyboru nie dokonuje grupka przy-dupasów, lecz konkretna liczba mieszkańców. Rozliczenie wkrótce.

Gość_Rosochy
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ha ha, dobre. Jedna grupa przydupasów przeciwko drugiej. Widać jak miro swoich pilnuje, nawet nie pozwala się z sali wyprosić żeby dopilnować swoich „ludzi” aby jedynie słusznie głosowali.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3315

Radosny + Wykluczony + Gienek = utrwalacze systemu komunistycznego w SM Krzemionki

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3328

Amen.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3311

Panie Irku, a pańska służba zawodowa była jedyną, moralną i czystą krystalicznie? NIC ... Pan niema za uszami? A kadencje w RN nie były pozbawione pańskiej wątpliwej moralności? To na razie tyle.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dziś ostatnia czwarta część WZ dla mieszkańców Rosoch bloki: 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,74,76,79,81,82,83,84,85,86,87,88,90,91,92,93,99,100,101,102,103,105,111.

Os.Rosochy 45-garaż nr.6,7,21,25,32,37,43,59

Ul.Słoneczna 44 garaż nr. 16,22,26,29

Ul.Słoneczna 42 garaż nr.1,7,18,26

Proszę mieszkańców osiedla o głosy na naszych kandydatów.. Mieszkańcy decydują.Dziękuję wszystkim mieszkańcom os.Stawki którzy przybyli w dn. wczorajszym i oddali na nas głosy.Dziś potężne os. Rosochy.Liczymy na Wasze głosy i postawienie kropki nad "i".

mirek24
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mieszkańcy głosujcie jak chcecie! Wysłuchajcie co wszyscy kandydaci mają do powiedzenia i oceńcie ich waszymi głosami.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3320

Do gościa _ Rosochy, społeczeństwo jeszcze się nie uaktywniło zapewniam , wciąż spora grupka ludzi popierająca kandydatów ze ,,ściagawek". Tak jak napisałeś : tak tobie jak i innym to wszystko zwisa i powiewa, a narzekamy na wszystko tylko nic nie zmieniamy........

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pytałem, czy po 3 częściach jest coś wiadomo, kto przeszedł, a admin nie wyświetla tego, nawet nie jest zablokowane na podglądzie. Co się dzieje?

Może ktoś w końcu coś napisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może topią smutki po przegranych wyborach??????????

Gość_ciekawy
            Zgłoś
            Odpowiedz

Z wczoraj 21,22 Co się z tym postem dzieje?

Może ktoś powie ko wszedł do RN bo to już kolejny dzień wyborów, a tu nikt się nie chwali.

Gość_ciekawy
              Zgłoś
              Odpowiedz
1234 ... 151152154156157 ... 172173174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę