Popieram w 100 procentach goscia z 11;23.
Prosze panstwa kandydaci kandydujacy do RN nie mogli przebywac na sali oprocz prezentacji.Czy to nie jest jakies chore.Chodze na WZ kilkanascie lat i pierwszy raz sie spotykam z takim czyms.Czy powracamy do lat sprzed 1989 roku.
Kandydacie kandydujący, patrz: statut SM Krzemionki. Jest tam wyraźnie zapisane, kto może być na WZ i na danej jego części. Miro i jego ludki tak się pieklili, że poprzednio na sali były osoby nieuprawnione, a teraz sami by chcieli być. Kto mieczem (nie mylić z Mieczysławem) wojuje, od miecza ginie ;)
Podziękuj mirkowi, wszystkie zmiany został wprowadzone ze względu na jego zarzuty w stosunku do SM.
Dziś wejdą wszyscy nasi kandydaci na salę WZ.W kurniku niech siedzą kury nie My.
No i znowu Stawki się zbuntowały!!!!!!!!!!!!.Potężne osiedle gratuluję Wam.
Jak to się zbuntowały ?? Znów nie przyjęto porządku obrad. Piszcie jakieś konkrety, a nie hasełka.
Bo to nie są tylko przedstawiciele Ogrodów ale całej spółdzielni i są wybierani przez wszystkich. Rada nadzorcza pomyliła ci się z osiedlową, to ze osiedla mają przypisaną liczbę mandatów na członków RN nie znaczy że ci ludzie będą zajmować się tylko danym osiedlem. Skoro przedstawiciel Stawek będzie podejmować decyzje o Rosochach to też mam prawo go wybrać, jego decyzje będą mnie dotyczyć.
Czy może chociaż jeden mądry podać kilka szczegółów z dzisiejszego zebrania.
Ta kandydaci nadal nie zapoznali się ze statutem i nie wiedzą że na sali w czasie głosowania mogą przebywać tylko jeśli mają mandat do głosowania. Nie wiedział tego nawet człowiek który zgłosił się na przewodniczącego komisji wyborczej, wiedział za to kiedy zabrać mikrofon gdy zadawano niezręczne pytania mirkowi. Będzie można poczytać w protokołach z wyborów. Szkoda tylko że z taką aferą nikt nie pobiegnie do gazet.
Przewodniczący na początku przeczytał regulamin wyborów, a po prezentacjach prawnik musiał mu tłumaczyć co tam było napisane.
W dn. Dzisiejszym tj.24.09. trzecia część WZ os.Stawki bloki:66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,81,82,83,95,96,97,98,100
Os.Stawki-garaż nr.15
Oraz członkowie oczekujący w liczbie 360 osób.
Proszę mieszkańców Mojego osiedla o głosy na naszych kandydatów.W dniu wczorajszym tj. na drugiej części rekordowa frkfencja. Mieszkańcy decydują.Brawo druga część WZ i dziękuję za liczne przybycie!!!!
Dziś w dalszym ciągu Moje Stawki. Liczymy na Was.
Stawki są nie tylko Twoje. Oczywiście stawię się na wyborach ale nie zagłosuję na nikogo z Twojej listy.
Dowiedziałem się że spośród osób z komitetu społecznego tylko 3 pracują zawodowo.
To, czy w Radzie będzie Mirek czy też może Irek, nie wpłynie na moje życie, bo ja nie będę miał do czynienia z tymi ludźmi. Nie jestem też kandydatem, jak tu chyba Pan Mieczysław uważał, jestem zwykłym szaraczkiem, który stara się jak Don Kichot z wiatrakami walczyć na co dzień z głupotą. Takie moje hobby ;)
Nie mogę patrzeć obojętnie, jak widzę/słyszę totalne bzudry - bzdury toleruję, ale jak są żartem, rozrywką. Nie uważam się za nie wiem kogo, są mądrzejsi i inteligentniejsi ode mnie.
Czy ja mogę nic nie mówić, jak rzucane hasła wołają o pomstę do nieba?!
Czy mogę mówić, że jest fajnie, jak buta i chamstwo (do admina: "chamstwo" to nie wulgaryzm) rządzą?!
Czy mam milczeć, jak ludzie wątpliwej moralności starają się dostać na stołki?
Pismen co Ty opowiadasz? Do wspólnot to droga bardzo daleka, nie z tymi ludźmi.
Nie taka daleka, wlasnie dzieki ludziom, ktorzy bardzo szybko spowoduja, ze spoldzielnia utraci plynnosc finansowa. jak nam zaczna wylaczac gaz, ciepla wode czy ogrzewanie, wywozic smiecie do wspolnot bedzie juz blisko.