Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3264

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Popieram w 100 procentach goscia z 11;23.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Prosze panstwa kandydaci kandydujacy do RN nie mogli przebywac na sali oprocz prezentacji.Czy to nie jest jakies chore.Chodze na WZ kilkanascie lat i pierwszy raz sie spotykam z takim czyms.Czy powracamy do lat sprzed 1989 roku.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Kandydacie kandydujący, patrz: statut SM Krzemionki. Jest tam wyraźnie zapisane, kto może być na WZ i na danej jego części. Miro i jego ludki tak się pieklili, że poprzednio na sali były osoby nieuprawnione, a teraz sami by chcieli być. Kto mieczem (nie mylić z Mieczysławem) wojuje, od miecza ginie ;)

GienekkeneiG
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3275

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Podziękuj mirkowi, wszystkie zmiany został wprowadzone ze względu na jego zarzuty w stosunku do SM.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3271

Dziś wejdą wszyscy nasi kandydaci na salę WZ.W kurniku niech siedzą kury nie My.

mirek24
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3277

No i znowu Stawki się zbuntowały!!!!!!!!!!!!.Potężne osiedle gratuluję Wam.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jak to się zbuntowały ?? Znów nie przyjęto porządku obrad. Piszcie jakieś konkrety, a nie hasełka.

Gość_Rosochy
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3274

Bo to nie są tylko przedstawiciele Ogrodów ale całej spółdzielni i są wybierani przez wszystkich. Rada nadzorcza pomyliła ci się z osiedlową, to ze osiedla mają przypisaną liczbę mandatów na członków RN nie znaczy że ci ludzie będą zajmować się tylko danym osiedlem. Skoro przedstawiciel Stawek będzie podejmować decyzje o Rosochach to też mam prawo go wybrać, jego decyzje będą mnie dotyczyć.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Czy może chociaż jeden mądry podać kilka szczegółów z dzisiejszego zebrania.

Gość_Rosochy
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ta kandydaci nadal nie zapoznali się ze statutem i nie wiedzą że na sali w czasie głosowania mogą przebywać tylko jeśli mają mandat do głosowania. Nie wiedział tego nawet człowiek który zgłosił się na przewodniczącego komisji wyborczej, wiedział za to kiedy zabrać mikrofon gdy zadawano niezręczne pytania mirkowi. Będzie można poczytać w protokołach z wyborów. Szkoda tylko że z taką aferą nikt nie pobiegnie do gazet.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Przewodniczący na początku przeczytał regulamin wyborów, a po prezentacjach prawnik musiał mu tłumaczyć co tam było napisane.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3283

W dn. Dzisiejszym tj.24.09. trzecia część WZ os.Stawki bloki:66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,81,82,83,95,96,97,98,100

Os.Stawki-garaż nr.15

Oraz członkowie oczekujący w liczbie 360 osób.

Proszę mieszkańców Mojego osiedla o głosy na naszych kandydatów.W dniu wczorajszym tj. na drugiej części rekordowa frkfencja. Mieszkańcy decydują.Brawo druga część WZ i dziękuję za liczne przybycie!!!!

Dziś w dalszym ciągu Moje Stawki. Liczymy na Was.

mirek24
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Stawki są nie tylko Twoje. Oczywiście stawię się na wyborach ale nie zagłosuję na nikogo z Twojej listy.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3284

Dowiedziałem się że spośród osób z komitetu społecznego tylko 3 pracują zawodowo.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3293

To, czy w Radzie będzie Mirek czy też może Irek, nie wpłynie na moje życie, bo ja nie będę miał do czynienia z tymi ludźmi. Nie jestem też kandydatem, jak tu chyba Pan Mieczysław uważał, jestem zwykłym szaraczkiem, który stara się jak Don Kichot z wiatrakami walczyć na co dzień z głupotą. Takie moje hobby ;)

Nie mogę patrzeć obojętnie, jak widzę/słyszę totalne bzudry - bzdury toleruję, ale jak są żartem, rozrywką. Nie uważam się za nie wiem kogo, są mądrzejsi i inteligentniejsi ode mnie.

Czy ja mogę nic nie mówić, jak rzucane hasła wołają o pomstę do nieba?!

Czy mogę mówić, że jest fajnie, jak buta i chamstwo (do admina: "chamstwo" to nie wulgaryzm) rządzą?!

Czy mam milczeć, jak ludzie wątpliwej moralności starają się dostać na stołki?

GienekkeneiG
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dobrze idzie, coraz blizej do rozpadu molocha na wspolnoty mieszkaniowe.

pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pismen co Ty opowiadasz? Do wspólnot to droga bardzo daleka, nie z tymi ludźmi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie taka daleka, wlasnie dzieki ludziom, ktorzy bardzo szybko spowoduja, ze spoldzielnia utraci plynnosc finansowa. jak nam zaczna wylaczac gaz, ciepla wode czy ogrzewanie, wywozic smiecie do wspolnot bedzie juz blisko.

pismen
            Zgłoś
            Odpowiedz
1234 ... 150151153155156 ... 172173174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę