Niektórzy z tych kandydatów byli członkami w poprzednich radach nadzorczych spółdzielni,więc należy spytać jakie są ich sukcesy i osiągnięcia dla mieszkańców,nie dajmy się omamić bo wg. mnie ich program nie dość że jest skopiowany to jest kpiną z mieszkańców ponieważ nigdy przez nich nie zostanie wdrożony w życie.
To, że już byli w radzie to plus, bo do tej pory było wszystko ok. Kto by chciał kopiować wasz program? Nie przesadzaj.
miroslaw2402@op.pl
proszę 14.42
Panowie i panie w skrzynce znalazlem dwie ulotki z kandydatami do RN .Na jednej jest wyraznie napisane ze to sa kandydaci z Komitetu Spolecznego i ich program.Na drugiej tylko kandydaci i program jak pisze gosc dzis 15;02 przepisany z programu Spolecznego Komitetu jak pisze poprzednik przy dodaniu niektorych przymiotnikow.Czemu nie napisaliscie kogo rep[rezentujecie bo przeciez nie Spoldzielcow .
No przecież mirek już napisał że są to "przeciwnicy komitetu społecznego", więc nazwę już znasz. Wy się zrzeszacie to oni też mogą. Czy tylko wasza 11-stka to ta jedyna słuszna? Nie ma lekko. Takich jedenastek jest więcej + niezrzeszeni. Nie będzie obsadzania wszystkich miejsc w Radzie przez najgłośniejszych. Ludzie na to zwyczajnie nie pozwolą i dlatego będzie rekordowa frekwencja. Z tym znajdowaniem ulotek w skrzynce to mógłbyś sobie darować, bo piszesz tu od samego początku i wiesz kto, co i jak.
Po zapoznaniu się z programem jedenastu kandydatów z tzw. Społ-Komu i dyskusją z udziałem ich propagandystów, nie mam wątpliwości, ich obietnice mówiące o wyeliminowaniu niebilansowania się wody czy docieplaniu budynków za pieniądze z Unii są nierealne. Ich program nie ma nic wspólnego z ekonomią i wbrew pozornym korzyściom wpędzi Spółdzielnię w poważne tarapaty finansowe i organizacyjne. Jeżeli dobrze życzymy swojej Spółdzielni i zależy nam naprawdę na niskich czynszach i zapewnieniu odpowiedniej obsługi mieszkańców, wybierzmy rozsądnie.
Tutaj macie nazwiska niektórych kandydatów. Wszystkich jest 31.
http://www.ostrowiecka.pl/ostrowiec-swietokrzyski/miasto/6739-decydujce-wybory-w-sm-krzemionki
mirek to twoje kumple napisali z 11 oni startujo same a nie wgrupie. tam są kształcone
Muszą ci podziękować za reklamę. Ich program przynajmniej jest realny.
Jezeli na tej liscie do RN znajduje sie osoba,ktora w sprawozdaniu z WZ ze Stawek podpisuje sie ze na WZ bylo 0 czlonkow to ja do tego pana mam zaufania 0 procent.Na tym WZ bylo ponad 100 osob i ten pan wybrany byl do trzyosobowego Prezydium .Pytam sie pana kto odrzucil porzadek obrad czyzby krasnoludki .Czy tak powinien postapic czlowiek z wyzszym wyksztalceniem.
Teraz się nie złapiesz. A jak wybierano wcześniejszą radę to jednak się złapać dałeś...
i wreszcie niech sie ktos za to wezmie.
Omówmy program "Muppet Show" bis:
1.Rozliczenie Zarządu z nałożonych zadań-dwóch kandydatów z tej "plagiatowej" listy zotwierdziło protokoły twierdząc że na Stawkach i Rosochach było zero uczestników WZ przez co narazili naszą SM na koszty procesowe gdyż uchwały min. dające absolutorium zarządowi zostały zaskarżone do Sądu.Absolutoria i sprawozdania na siłę przepychane w interesie kolegów z zarządu i swoim.
2.Kontrola wydatków i planów gospodarczych SM.150 tyś. zł. na Malwę,21 inspektorów w SM itd. itd.....
3.Pomoc unijna-przecież nie ma a ci co tak twierdzą są okrzyknięci oszołomami bez szkoły.
4.Woda niebilansująca się-"nie da się ustawa o zbiorowym zaopatrzeniu w wodę".
5.Zintensyfikowanie ściągania długów-w ostatnich kilku miesiącach działania w RN jako przewodniczący doprowadził do znaczącego wzrostu zadłużenia mieszkańców.
6.Kontrola procedur wybierania wykonawców robót rem.- czyżby ci państwo zostawili wolną rękę zarządowi do tej pory?
7 zamówienie CCW i CO 3 lata walczymy o to a tu przyszli zabawiciele przewietrzyć nam mieszkania.
Przyjrzymy się,zobaczymy,przeanalizujemy a jak nas wybierzecie pozostanie jak było.
"Muppet Show" bis
Mirek, człowieku, nie umiesz się pogodzić z tym, że masz konkurencję. Boisz się, że jednak głosy się rozłożą i część ludzi pójdzie za głosem rozsądku, a nie pomówień i plotek. No, sorry, ale kto na ciebie zagłosuje? Ludzie nieświadomi, ci, którym nawciskałeś kawałków i pierdółek.
Jestem współwłaścicielem gruntów na których znajdują się parkingi i jeszcze mam płacić za to że parkuję na swojej własności,co to za program i kto to wymyślił?
Jeden i drugi program maja jedna wade, zapomnieliscie dopisac motto:
"Interesuja nas tylko stolki, reszta to pic"
"Interesuja nas tylko stolki, reszta to pic"
Tak - stołki pracowników SM za 3 873,75 zł. brutto na m-c. Stołki Zarządu nas nie interesują.
pismen?? a Ty za kim? Za tą resztą nie będącą na żadnej liście.
Z przedstawionych programow warty rozpatrzenia jest tylko ten .... niezalezny, przynajmniej w punktach 1 i 2, bo 3 traktuje jako .... kopie mojego zartu sprzed roku.
Chociaz jak raz w przypadku parkingow jestem ich sponsorem.
Pozostale 2 programy, o ile mozna ten zbior przypadkowych zdan nazwac programem maja tyle wspolnego z realizmem co dzisiejsza pogoda z piekna letnia pogoda. Nastawione sa na okreslony elektorat kupujacy kazda bajke.