Tak, po 100 tys. i karnet na darmowe ksero.
Nie to karnety są na 100 tys. i to do realizacji tylko w punkcie na 11-go Listopada. Swoją drogą czy mirek mnie powinien tego zbadać?
16:51, nie wiem, kto Ci takich bzdur naopowiadał. Jeśli któryś z kandydatów, to jak się dostanie do Rady to poproś, żeby Ci to udowodnił. Jestem pracownikiem i żadnej premii nie dostałem, że już nawet nie będę komentować podanej kwoty. To są właśnie te wiarygodne informacje roznoszone po osiedlu.
Jeśli któryś z kandydatów to proszę powiedz który Gość_lili, będę wiedzieć na kogo nie glosować.
A jak ktoś Ci to powiedział ze Spółdzielni to niech pokaże listę premii. Wydatki SM na premie są strzeżone lepiej niż złoto w Fort Knox. A wiadomości po osiedlu roznoszą pracownicy SM chodząc z listami do weryfikacji podpisów.
Nie, nieprawda.
Prawda. Ale nie pracownicy SM Krzemionki tylko pracownicy UCMG Rzemyk, nie wzieli ale ukradli, nie w Ostrowcu a w Remiszewie, nie po 100 tys. zł. a po 1.00 zł. Nominał był wydrukowany z podobizną tego co pyta.
Panie Gienku. Był już prawie Wersal a teraz co. Znowu emocje?
Panie Mietku co się pan tak Gienka uczepił? Pan mu do pięt nie dorasta.
Wiem. Ale Pan Gienek wyraża się o mnie dobrze i dlatego z nim polemizuje. Nawet kiedyś w trybie warunkowym obiecał, że poparł by mnie. Takich członków należy szanować, jak nie On to kto?
Nie wiem Mietku czy zauważyłeś ale Gienek nie do Ciebie pije tylko do Mirka. To jest właśnie ten tonący okręt, o którym tu pisałem. Mirek gra nieczysto, zniżając się do wyłączanie głosów jego oponentów. Tak to działa w demokracji? Proponuję Ci zważyć priorytety, żebyś nie dostawał rykoszetem.
Ale Gienek jest gość. I niech tak zostanie. Wyłączone posty można zobaczyć. Ja ich nie czytam. A wogóle pisze tutaj tylko 5 kandydatów. Pzostali się przyglądają. Wychodzą z założenia, że się sami wystrzelamy. Oni przyjdą na gotowe. Przyznaję wszystkim racje. Kto zrozumiał to dobrze, kto nie, jeszcze lepiej. Do zobaczenia od poniedziałku do czwartku na WZ. Kogo obraziłem przepraszam, jeśli nie obraziłem też przepraszam. Pozdrawiam wszystkich . Dobranoc.
Co do liczników gazowych to nie są montowane i nie będą gdyż ekonomia mówi "NIE". Jednak warto rozważyć odejście całkowite od tego surowca gdyż zapowiadane są duże podwyżki od stycznia.Może tzw."solary" z funduszy oczywiście unijnych-gotowanie praktycznie za darmo ,ciepłą wodę mamy. Są dostępne dla SM.Jednak najważniejsze w chwili obecnej to udział w WZ wybranie RN. Zwracam się do mieszkańców o poparcie naszej grupy kandydatów bo tylko My jesteśmy gwarantem racjonalnego myślenia i obniżenia czynszów.
Najwazniejsze Mireczku jest skonczenie bajdurzenia o cudach.
Liczniki gazowe to koniecznosc, im szybciej zostana zalozone tym lepiej i taniej dla nas wszystkich.
Mozemy zaczac od twojego bloku.
Dosc placenia za innych.
Solary dobre sobie, one mają wytrzymałość 15 lat i do wymiany. Trzeba przerabiać całą inastalację. W domkach jednorodzinnych jak ktoś chce solary to jest bardzo duża przeróbka instalacji co i c.u.w Alternatywą dla gazu jest płyta indukcyjna ale tu trzeba przerabiać instalację elektryczną i płaci się za prąd.
Wybory tuż tuż. Czas, aby definitywnie zakończyć te mrzonki samozwańczej ""11"". Co tak naprawdę oni sobą reprezentują. A strach mnie zbiera jak któryś z nich załapie się do RN. Spółdzielcy, czy wiecie co będzie się działo?
Maria
Marysiu zapłacisz mniejszy czynsz. a jak się nie załapią to założą ci licznik i zapłacisz 50 zł więcy.