Akurat, wyobraź sobie, że usunął na cały dzień ale na szczęście admin odwiesił. Koniec z prywatą i cenzurą! Co do wskazania środków na realizację dociepleń, to chyba akurat zostało wielokrotnie udowodnione, że takowych nie ma? Od początku mylicie pojęcia i kurczowo się tego trzymacie. A pomyśleć, że tak łatwo to sprawdzić, a informacje uzyskać w 5 minut. Puste hasełka. Jaki dotacje planujesz dla SM poza RPO? :))))
Oj,marzycielu Mieciu . Kto tą gondola będzie podróżował ,wezmą na tą gondolę fundusze na stworzenie projektowej Gondoli. I nigdy ona nie ujrzy światła dziennego.
To samo będzie z funduszami na rewitalizacji budynków" SM"Krzemionki rozszarpie to Wasza klika jak się dostanie do władzy-wszystko będzie w planach za które zapłacą spółdzielcy. Nikt nigdy nie daje nic za darmo spytaj się Mirka 24 -on Wie. Jak nie będziesz miał forsy- to i mordę nie dostaniesz za darmo-ktoś mądry to sformułowanie wymyślił?
To cytat z wczorajszego Echa Dnia. Jestem też sceptycznie do tego projektu nastawiony. Zresztą jeden z naszych prezydentów UM, jak powstawał Bałtów twierdził, że " to kupa ( w sensie stosu) plastykowego badziewia". Czy ktoś teraz z tu obecnych podpisałby się pod tymi słowami?
A z funduszami to jak nie napiszemy to nam nie odmówią, możemy zaś dostać.
Nie odmówią ale odrzucą ze względu na niezrozumienie kryteriów przyjmowania wniosków. Dzwoniłeś?
Ja nie. Zajęła się tym wyspecjalizowana firma wskazana przez Powiat. Szanse są. Zobaczymy. Najwyżej przyznam Ci rację. Będę miał satysfakcje, że chciałem ale nie wyszło. Świat byłby za piękny gdyby marzenia się spełniały.
Do 14.18 może lepiej aby niektórzy zajeli się interpretacją prawa.......kanonicznego bo na dzień dzisiejszy topią dziesiątki tysięcy spółdzielców w bezzasadne pozwy i odwołania przegrywając wszystkie procesy sądowe. Wszystkie dokumenty potwierdzające fałszowanie wyborów będę miał na 4 częściach WZ.Kto bedzie chciał to się z nimi zapozna. Ja mam dokumenty ty interpretacje tylko bawcie się za swoje pieniądze nie za mieszkańców bo "to naprawdę zabiegi, które z uczciwością i honorowym postępowaniem nic nie mają wspólnego".
Sprawa o fałszowanie została umorzona, nieczytelność kart została uznana więc mamy ponowne wybory. Wszystkie pozwy przed którymi jest postawiona SM są z twojej strony, jest jeden proces przeciwko tobie o pomówienia ( jak czytam co piszesz to wydaje się zasadny). Ty swoje dokumenty też interpretujesz i wciskasz nam kit bo inaczej nie da się tego opisać.
Ja pójdę na te wybory, nawet dwóch sąsiadów też skrzyknąłem. Zagłosujemy na najlepszego kandydata do RN. Na pewno nie będzie to żaden tam mirek, mietek i im podobni. To demagodzy, którzy żerują na naiwności biednych spółdzielców. Co to są za ludzie, którzy oprócz swoich nie szanują nikogo innego. Szkalują ich, wyzywają, plują na nich. Oj, takie zachowanie bliźniego jest fe. Dlatego mówimy STOP tej słownej (i nie tylko) agresji wobec inaczej myślących niż ta wspaniała szpica wspaniałej "11". Kto za?
NIKT.
Znowu będą krzyczeć na ludzi jak mają głosować?
Krzyczeć też na nich, jeszcze głośniej. Polecam film płk. Kwiatkowski. Tam wygrał ten kto krzyczał głośniej. Należy się uczyć od najlepszych.
Jestem za a nawet przeciw. Rzeczywiście spółdzielcy są biedni. My to widzimy. Józek nie. Podobni Panu mają jeden pomysł na zadłużenia, wystawić na bruk
Mirku z 07:45 - ot, tak właśnie można merytorycznie z Tobą rozmawiać. Ja o chlebie, Ty o niebie. Właściwa interpretacja jest jedna. Wyrok Sądu i pismo z Prokuratury to nie wiersze Norwida, i i nie się co zastanawiać, co autor miał na myśli, a Ty tak trochę je czytał. Posądzanie o fałszowanie to jest to, co wyszło z Twojej strony, sąd i Prokuratura stwierdziły zgoła coś innego. Tyle, że to, co ja tu piszę, to tyle, co gadał dziad do obrazu, a obraz do niego ani razu.
Gosciu byly nieprawidlowosci i przegraliscie sprawe i to jest koniec dyskusji.Wam chodzi za wszelka cene o utrzymanie cieplych posadek a nie o dobro Spoldzielcow i trzeba wreszcie z tym skonczyc.Zycze powodzenia w wyborach do RN ludziom ktorzy chca byc ze Spodzielcami i dla nich dzialac czyli grupie ludzi ze Spolecznego Komitetu.
Gościu 13:17, weź lek na uspokojenie, nie gorączkuj się i miarkuj, piszą "przegraliscie" - po pierwsze jestem pojedynczą osobą, nie jako osoba mnoga, poza tym ja się z nikim nie sądziłem, żeby wygrać bądź przegrać.
Nie jestem klakierem Mirka, Konstytucja mi pozwala mieć własne, odrębne zdanie i je wypowiadać głośno, nikogo nie obrażam. Pozwalam sobie na logiczne myślenie, a że ci się to nie widzi, to mnie to mało interesuje.
Ponadto dodam jeszcze, że wypowiadając się w tym wątku nie staję ani po stronie Spółdzielni, ani przeciw Mirkowi & spółce, ale po stronie PRAWDY i LOGICZNEGO MYŚLENIA.
Brawo. Nareszcie logika jest przed emocjami. Aby to udzieliło się innym.
czy ktos mi moze powiedziec,czy to prawda ze pracownicy spoldzielni sami sobie wzieli premie po 100 tysiecy,zy to prawda jest?