Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Spółdzielnia to mieszkańcy. Kościół to nie świątynia lecz wierzący.

Gość_Mieczysław
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2949

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Drodzy forumowicze na walnym zgromadzeniu będą do wglądu wyroki sądów odnośnie poprzednich wyborów.

Gość_kazek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Wyrok sądu to już publikował tutaj chociażby sam mirek24. Czytać umiemy. Wyraźnie wynikało z niego, że wybory zostały unieważnione ze względu na to, że dużo kart do głosowania było nieważnych (źle poskreślanych).

Jak ktoś tam widział słowo "sfałszowane" albo jakiś synonim tego wyrazu, ewentualnie frazę, która by w jakiś sposób to sugerowała, stawiam dobry koniak.

GienekkeneiG
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Proszę nie propagować spożywania alkoholu. A jak Pan przegra, to równowartość proszę przekazać na konto z którego będą zakładane liczniki gazowe.

Gość_Mieczysław
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Napiszę jeszcze raz:

wszystkie postanowienia włącznie z tym o fałszowaniu wyborów udostępnię mieszkańcom na wszystkich czterech częściach WZ. Podstawą do wszczęcia dochodzenia w sprawie wniesienia fałszywego aktu oskarżenia są właśnie prawomocny wyrok i prawomocnie zakończone dochodzenie prokuratorskie.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Fałszywe oskarżenie to takie bez żadnych podstaw. Lektura wątku o nieudowodnonej "niegospodarności" Spółdzielni, przez cienie założonego i przez długi czas podkręcanego oraz umorzenie postępowania w tej sprawie nie pozostawiają wątpliwości, kto kogo fałszywie oskarżył.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2978

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

A teraz cos dla tch co tak chca tych licznikow gazowych.Moja faktura .Do zaplaty 40 zl 50 gr.Oplata za gaz 16 zl .Na reszte sklada sie -abonament,dystrybucja stala,dystrybucja zmienna .Czyli za zuzycie gazu place 40 procent tej sumy a 60 procent przypada na abonament i dwie dystrybucje.Wiec ja bym wolal zeby w bloku byl jeden licznik bo wtedy placilbym o polowe mniej.KAPUJECIE.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Abonament i dystrybucja będzie nadal.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jezeli w bloku jest jeden licznik oplaty sa o polowe mniejsze i to jest fakt.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2984

Takie same skladniki sa na fakturze zbiorczej dla spoldzielni.

Wiec nie masz co sciemniac. Na rachunku za prad tez masz oplaty przesylowe. Wszystko zalezne od tego ile zuzyjesz. Widocznie nigdy z takimi rachunkami nie miales doczynienia.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Głupiś pismen, aż Cię szkoda chłopie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2976

Panie Mieciu, żeby Pan był zadowolony, to jak przegram mogę zaprosić Waszą "jedenastkę" na kawę/herbatę lub obiadek - żeby nie było o alkoholu. Wyrok sądu jest mi znany - jak już pisałem linki do niego podawał mirek24.

Czy uważa Pan za uczciwe wypisywanie, że wybory były sfałszowane w sytuacji, gdy zostały unieważnione z powodu zbyt wielu nieważnych kart do głosowania? Czy uważa Pan, że ten fakt należy przemilczeć? Dlaczego nie ustosunkuje się Pan, jako uczciwy człowiek, do wypowiedzi swojego kolegi mirka24, który jak mantrę powtarza, że wybory sfałszowano?

GienekkeneiG
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gienek a moze mi wyjasnisz co sie dzialo na WZ na Rosochach kiedy zostala wezwana Policja napewno jak to w twoim stylu odpowiesz ze nic.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Albo w Twoim stylu skasuje :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gienek może nie wie ja byłem i widziałem jak mieszkańcy przyłapali tych dwóch co to chcieli zagłosować na WZ Rosoch,tak w woli wyjaśnienia jeden był ze Stawek,nagrania z WZ rozwiały by wszelkie wątpliwości.Czy ci młodzi ludzie byli przesłuchiwani przez policję?jeżeli tak to skąd mięli karty do głosowania?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To ja mam pytanie, skąd w telewizyjnym programie informacyjnym (chyba emitowanym przez TVP), w którym występował Miro i osoby z jego otoczenia pojawia się karta do głosowania z Walnego? :)

Oglądając tenże program w necie zauważyłem, że jedna osoba miała taką właśnie niebieską kartkę. Pytam się, skąd? :)

GienekkeneiG
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2982

13:38, owszem, odpowiem. Na sali byli pracownicy, którzy nie byli członkami, a konkretnie chodzi o jednego pracownika, z którym skonfliktowany jest mirek24. Komuś się nie spodobało, że na sali jest osoba, która nie jest członkiem i dlatego wezwała policję. Osoba ta nie głosowała, była po prostu do obsługi Walnego, co jest chyba bardzo logiczne, że pracownik Spółdzielni jest na Walnym.

Poza tym, 13:38, to, że ja wezwę za 10 min. policję, bo coś mi się nie będzie podobało i ta policja przyjedzie, to jeszcze sam fakt bycia na miejscu policji nie oznacza, że doszło do przestępstwa. Ale widzę, że to dla niektórych nie jest logiczne.

GienekkeneiG
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dodam jeszcze tylko, że na WZ mogą być nie-członkowie i zawsze bywali - choćby w postaci przedstawicieli policji, straży, współpracujących firm, pracownicy nie-członkowie, przedstawiciele mediów. Osoby te są, ale nie mają prawa głosować - czy to przy wyborze kandydatów, czy też głosowania nad uchwałami.

GienekkeneiG
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 137138140142143 ... 172173174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę