Te dziwne opłaty przesyłowe i tak są już w cenie gazu, a do tego dochodzi mi jeszcze gaz zużywany przez sąsiada. To nie jest dziwne? Używam gazu rzadko, prawie wcale a ciągle płace?
Po założeniu licznika też będziesz płacił za to, że ten mebel tylko wisi.
Wolę płacić za ten mebel (grosze) niż utrzymywać darmozjadów za ścianą.
Dziś, 19:16 teksty tych co chcą żerować na sąsiadach, a może ja nie potrzebuje gazu używać?
Ile wynosza te straszne oplaty przesylowe (ktore i tak placisz) jesli zuzycie gazu wynosi 0 m3?
U rodziców założyli liczniki i wyszło że teraz płacą drożej, choć gazu zużywają nie wiele. Nie wmówisz mi więc pismenie, że z licznikiem jest taniej, bo nie jest. Płaci się tak jak powiedział pan Mieczysław za samo wiszenie licznika.
"Jestem za a nawet przeciw". Oczywiście egzekucji i licznikom gazowym.
Jakie antyki miał Pan w piwnicy?
Poznaliśmy w dniu dzisiejszym wszystkich kandydatów ze Społecznego Komitetu Wyborów do RN ,Gazeta Ostrowiecka str.15
A czy według Pani są spółdzielcy " mądrzy inaczej"? Wszyscy są mądrzy jednakowo. Proszę nie obrażać tych co myślą inaczej. Myślenie i mądrość nie idą w parze.
Miejmy nadzieję że na zbliżające się wybory przyjdzie ponad tysiąc członków , odbędą się wybory i będą to ważne wybory, które wszystkie strony zaakceptują jak również i późniejsze decyzje nowej rady nadzorczej. Uszanujmy wolę członków. Zarówno tych którzy chcą zagłosować na jednych czy drugich zwolenników albo na niepowiązanych z żadną ze stron. Taka jest demokracja , że niektórzy muszą uznać wyniki inne niż by chcieli. Najważniejsze aby nowi członkowie rady działali dla dobra spółdzielni .
Mirek nie chciał uszanować poprzedniego wyniku i robił wszystko aby unieważnić wybory. Sąd nie uznał zarzutów o fałszowanie to pozwał kolejny raz o nieczytelność instrukcji.
Chciałem poinformować że na wszystkich częściach WZ będę miał do wglądu mieszkańców Wyroki Sądów i postanowienie Prokuratora o fałszowaniu wyborów. Dodatkowo postanowienie Sądu Rejonowego II Wydział Karny o wszczęciu dochodzenia Prokuratorskiego przeciwko zarządowi SM o wniesienie fałszywego aktu oskarżenia.
No i? Rozprawa SM z tobą się skończyła czy jak? Na jakiej podstawie mają określić czy oskarżenie jest fałszywe czy nie jak nie ma decyzji sądu co do tego oskarżenia?
Jeśli oskarżenie było by fałszywe to dlaczego nie udowodnisz tego przed sądem na rozprawie tylko wnosisz kolejny pozew?
Popieram apel. "Uszanujmy wolę członków. Najważniejsze aby nowi członkowie rady działali dla dobra spółdzielni."