Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach””.
                        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

14.53 dociekliwy na pierwszej stonie tego wątku mnie skazywałeś za pomówienia wobec zarządu. Teraz posądzasz mnie o przywłaszczenie dokumentu. Napisz że ukradłem a ja jutro o godz. 8.00 podczas zeznań na policji w sprawie trola internetowego "wykluczonego" i "spra-rychliwa" dołączę twój wpis.Będziesz na pewno zadowolony ze swojej dociekliwości. A tak poza tematem zagłosujesz na mnie?

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Mirek24 naucz się czytać posty ze zrozumieniem. Niestety nie jestem członkiem Spółdzielni i nie mogę głosować ani za ani przeciw. Myślę, że za twoje wyłączanie niewygodnych dla Ciebie postów głosowałbym przeciwko. Podyskutowałbym ale z tobą się nie da normalnie pogadać

Gość_dociekliwy
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2759

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Wrzućcie na youtube to zweryfikujemy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2776

Odp.: Walne zgromadzenie i wyrok - są nowe wybory do Rady Nadzorczej w „Krzemionkach”

Proponuję odtworzyć zapisy z tych kamer na LTVK.

Gość_Mieczysław
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2745

Co taka cisza??? Już nie bijecie piany?

Gość_gość-Anna
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Błędem wszystkich mieszkańców będących członkami spółdzielni jest brak zaangażowania i uczestnictwa w Walnym Zgromadzeniu po to żeby wziąć sprawy w swoje ręce.Wystarczy wysłuchać tylko jaka kwota roczna została przeznaczona na pensję zarządu,a to tylko trzy osoby,taki to pożyje,a taki młody człowiek zatrudniony na umowie ,,śmieciowej'' lub rencista,który zarabia 1000 zł dla nich zapłacenie czynszu i przeżycie w zdrowiu miesiąca jest wyzwaniem.Dlatego postanowiłem że zagłosuję na ludzi Mirka ponieważ widzę że oni tylko chcą coś zmienić w tej spółdzielni.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Tam gdzie ludzie się angażują i biorą sprawy we własne ręce to tworzą wspólnoty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Proponuję CAŁĄ SM przekształcić we wspólnotę. Zarządca (nie mylić z Zarządem), zrobi szybko porządek

Gość_Mieczysław
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2761

Na stronie glownej czytam.Ostatni post napisal gosc Mieczyslaw o godzinie 19;05.Patrze na ta strone nie ma.patrze na oczekujace na weryfikacje i wylaczone z wyswietlania inigdzie nie ma.Wiec pytam sie co tu sie dzieje.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Do wczoraj 23;26 co to znacaczy Mirek i jego kolesie.Przeciez tam sa i panie .Czy wedlug ciebie tez sa kolesiami i nie pisz mi o czyjejs inteligencji bo twoja widac po tym wpisie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2754

To się mu odda poparcie. Zobowiązań należy dotrzymywać.

Gość_Mieczysław
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

No widzi pan, a ja wolę kandydatów którzy będą podejmować dobre decyzje a nie dotrzymywać zobowiązań. Gdyby jedna osoba wystarczyła do podejmowania decyzji w RN to by się wybierało jedną. W radzie RN nie może być układów i zależności.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Do gościa wczoraj 18.59 w poprzedniej radzie nie było układów i zależności?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Fajnie, że zmniejszono o średnio 45% wynagrodzenie za zasiadanie w radzie. Wg mnie i tak powinno się to robić społecznie, bo przecież działa się m.in. dla swojego dobra.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak, bardzo dobrze, że zmniejszono, co prawda po cichu bo nigdzie tego nie udokumentowano, ale tutaj muszę ogłosić: TO NAS WSZYSTKICH SUKCES. Zarówno tych co chcą zmian jak i kurczowo trzymających się tego co jest. RN będzie może wreszcie kiedyś społeczna. Zabiegał o to Mirek i Mietek. Im się nie udało, ale nam wszystkim TAK. Dziękuję tym co to uchwalili.

Gość_Mieczysław
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2775

A jak były to co? Już jej nie ma. Nie może się bronić, więc dajmy JEJ spokój.

Gość_Mieczysław
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2778

Z całą pewnością nie było.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2760

Członkowie radny nadzorczej maja zobowiązanie tylko w stosunku do mieszkańców a nie kolesiów. Nie chcę aby mirek załatwiał własne interesy rękami kandydatów.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1234 ... 128129131133134 ... 172173174175
Przejdź do strony nr
559 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -