14.53 dociekliwy na pierwszej stonie tego wątku mnie skazywałeś za pomówienia wobec zarządu. Teraz posądzasz mnie o przywłaszczenie dokumentu. Napisz że ukradłem a ja jutro o godz. 8.00 podczas zeznań na policji w sprawie trola internetowego "wykluczonego" i "spra-rychliwa" dołączę twój wpis.Będziesz na pewno zadowolony ze swojej dociekliwości. A tak poza tematem zagłosujesz na mnie?
Mirek24 naucz się czytać posty ze zrozumieniem. Niestety nie jestem członkiem Spółdzielni i nie mogę głosować ani za ani przeciw. Myślę, że za twoje wyłączanie niewygodnych dla Ciebie postów głosowałbym przeciwko. Podyskutowałbym ale z tobą się nie da normalnie pogadać
Wrzućcie na youtube to zweryfikujemy.
Proponuję odtworzyć zapisy z tych kamer na LTVK.
Co taka cisza??? Już nie bijecie piany?
Błędem wszystkich mieszkańców będących członkami spółdzielni jest brak zaangażowania i uczestnictwa w Walnym Zgromadzeniu po to żeby wziąć sprawy w swoje ręce.Wystarczy wysłuchać tylko jaka kwota roczna została przeznaczona na pensję zarządu,a to tylko trzy osoby,taki to pożyje,a taki młody człowiek zatrudniony na umowie ,,śmieciowej'' lub rencista,który zarabia 1000 zł dla nich zapłacenie czynszu i przeżycie w zdrowiu miesiąca jest wyzwaniem.Dlatego postanowiłem że zagłosuję na ludzi Mirka ponieważ widzę że oni tylko chcą coś zmienić w tej spółdzielni.
Tam gdzie ludzie się angażują i biorą sprawy we własne ręce to tworzą wspólnoty.
Proponuję CAŁĄ SM przekształcić we wspólnotę. Zarządca (nie mylić z Zarządem), zrobi szybko porządek
Na stronie glownej czytam.Ostatni post napisal gosc Mieczyslaw o godzinie 19;05.Patrze na ta strone nie ma.patrze na oczekujace na weryfikacje i wylaczone z wyswietlania inigdzie nie ma.Wiec pytam sie co tu sie dzieje.
Do wczoraj 23;26 co to znacaczy Mirek i jego kolesie.Przeciez tam sa i panie .Czy wedlug ciebie tez sa kolesiami i nie pisz mi o czyjejs inteligencji bo twoja widac po tym wpisie.
To się mu odda poparcie. Zobowiązań należy dotrzymywać.
No widzi pan, a ja wolę kandydatów którzy będą podejmować dobre decyzje a nie dotrzymywać zobowiązań. Gdyby jedna osoba wystarczyła do podejmowania decyzji w RN to by się wybierało jedną. W radzie RN nie może być układów i zależności.
Do gościa wczoraj 18.59 w poprzedniej radzie nie było układów i zależności?
Fajnie, że zmniejszono o średnio 45% wynagrodzenie za zasiadanie w radzie. Wg mnie i tak powinno się to robić społecznie, bo przecież działa się m.in. dla swojego dobra.
Tak, bardzo dobrze, że zmniejszono, co prawda po cichu bo nigdzie tego nie udokumentowano, ale tutaj muszę ogłosić: TO NAS WSZYSTKICH SUKCES. Zarówno tych co chcą zmian jak i kurczowo trzymających się tego co jest. RN będzie może wreszcie kiedyś społeczna. Zabiegał o to Mirek i Mietek. Im się nie udało, ale nam wszystkim TAK. Dziękuję tym co to uchwalili.
A jak były to co? Już jej nie ma. Nie może się bronić, więc dajmy JEJ spokój.
Z całą pewnością nie było.
Członkowie radny nadzorczej maja zobowiązanie tylko w stosunku do mieszkańców a nie kolesiów. Nie chcę aby mirek załatwiał własne interesy rękami kandydatów.