Napisz jaka scieme ludziom wciskali ci dwoje co niby weryfikowali podpisy ,czego nie wolno bylo im robic.Moze napiszesz jakich epitetow uzywali w stosunku do kandydatow do Rady Nadzorczej nie przychylnych zarzadowi Spoldzielni.No pochwal sie.Po drugie nie podszywaj sie pod kogos
Ja bym ci chętnie napisał epitety którymi nazwałem tamtych panów od krawatów jak dowiedziałem się o co chodzi ale nie przystoi. Pod kogo myślisz że się podszywam? Znasz wszystkich do których chodzili po podpisy? Czy już zapomniałeś do kogo pukałeś?
Mam pytanie do wykluczonego.Czy jestes czlonkiem Spoldzielni Krzemionki bo jak nie to do sprzeczki z kims zaloz sobie swoja strone.Widze ze opanowales cale forum.Nudno juz cie czytac.Jak nie umiesz z kultura pisac to beda cie ciagac po sadach.
Już po wykluczonym popełnił jeden błąd a jaki to mu prokurator wyjaśni.Wreszcie znalazła się jedna osoba która mu powiedziała DOŚĆ.
Gdze tam,mirkowi też prokurator miał cos tłumaczyc a chłopak dalej sie udziela z Wykluczonym bedzie to samo.Ten sam typ tylko zdania inne,bedzie widiwisko.
Interes mieszkańców ma się dobrze. Twoje osobiste wojaże ze spółdzielnią chyba już nikogo nie interesują poza sądami. Twoja lista rzeczy do zrobienia jest oderwana od rzeczywistości i do tej pory się nie ustosunkowałeś do obalenia przez forumowiczów każdego z punktów. Uznać więc można, że przystajesz na to, że Twój plan jest tylko i wyłącznie kampanią wyborczą, a później to "jakoś to będzie". Mam tylko nadzieję, że ludzie nie dadzą się złapać na chwytliwe hasełka i rozdawnictwo w postaci 600zł diety.
Prezentujący się dotychczas na forum raczej nie proponują niczego w interesie mieszkańców ani tym bardziej nie wykazują się nadmierną wiedzą.
Oczywiście mam na myśli uczciwych mieszkańców, nie traktuję poważnie kandydatów myślących o ułatwieniu życia jeszcze bardziej tym, którzy na nas pasożytują nie płacąc czynszu od lat ewentualnie miłośnikom życia na cudzy koszt.
Z powodu nie wywiązania się z obowiązku zwołania WZ i przeprowadzenia wyborów do RN w lipcu złożone zostały projekty uchwał o nie udzielenie absolutorium zarządowi. Oczywiście jeden z mieszkańców złożył zawiadomienie do prokuratury.Tyle w sprawie podpisów mieszkańców.
Co do wniesionego przez zarząd aktu oskarżenia za i wystawienia kolejnego już mecenasa przeciwko mnie za pieniądze mieszkańców to nie będę się wypowiadał dlaczego proces się nie rozpoczął dopóki Sędzia nie podejmie decyzji w tej sprawie w dniu 8.09.2014r. Szkoda tylko że następne Nasze pieniądze topione są na procesy Sądowe i pełnomocnictwa kolejnych adwokatów pod przykrywką walki o dobre imię SM.
No tak czyli gdy ty pozywasz SM to się o nasze pieniądze nie troszczysz, ale w drugą stronę to już źle. Powiem tyle, sprawiedliwy nie boi się stanąć przed Temidą.
Oj należało ci się, za uporczywe szkalowanie spółdzielni i narażanie jej na utratę dobrego imienia. Za długo czułeś sie bezkarny. Moim zdaniem w takiej sytuacji należy zawiesić kandydowanie do rady. Żadna osoba będąca w sporze sądowym ze spółdzielnią nie powinna być członkiem rady.
do 10.43 Ja koszty sądowe ponoszę ze swoich pieniędzy sądując się z zarządem nie ze SM który trwoni pieniądze również moje.
do 11.52 idąc twoim tokiem rozumowania to ze względu na wszczęte dochodzenie w sprawie wniesienia fałszywego aktu oskarżenia art. 234 k.k. zarząd powinien zawiesić działalność do momentu zakończenia dochodzenia prokuratorskiego. Jednocześnie ze względu na zaskarżenie uchwał do Sądu Okręgowego w Kielcach również powinien przestać cokolwiek robić. Powagi trochę bo Sądy są niezawisłe i tam zapadają wyroki a nie na forum ani w gabinecie prezesa.
Jeżeli przegrasz w sprawie wytoczonej przez SM to koszty pokryjesz Ty, więc kasą mieszkańców się nie zasłaniaj. SM miała bezczynnie czytać nieustające paszkwile na siebie? Sąd pokaże.
To nie SM trwoni pieniądze tylko ty jej i przy okazji swoje. Bo jak ty wytaczasz proces to stawiasz SM w sytuacji przymusowej. Jak się nie obroni to zapłaci, dlatego musi się bronić.
Ja jestem ciekawy kto poniósł koszty przegranych procesów w Sądach w Kielcach i Krakowie,czy zarząd,czy My mieszkańcy?
Oczywiście, że nie zarząd, też pytanie. Każdy z nas.
Naiwne pytanie. Na pozwie są wymienieni powód i pozwany. Zapytaj (się) mirka24 kogo wpisał jako pozwanego to ci powie.
O jakich kosztach mówimy? Spółdzielnia to nie ma zatrudnionego prawnika któremu i tak płaci?
Ale wam Mirek nie pasuje ze kandyduje.Jaos zarzad po przegranej sprawie w Sadzie wKielcach i apelacji w Krakowie nie podal sie do dymisji.Przestancie powtarzac jedna i ta sama bajke.