Odpowiedz lepiej na kontrargumenty do Twojej listy mitów, bo jedziesz na innych, a za Tobą nie przemawia w tym momencie absolutnie nic. Mijasz się z rzeczywistością.
Cztery razy tak. A kuratora nie ma i nie bedzie. Zapomnij. Za to bedzie tem sam zarzad i koniec.
Jeżeli w wyniku zaskarżenia nastąpi uchylenie uchwały o podziale nadwyżki bilansowej to czynsze nieuchronnie wzrosną. Myślę, że mieszkańcy skierują podziękowania pod właściwy adres.
Tak wzrosna o 0,25 zl z metra kwadratowego. Wlasnie tyle mielismy dostac. Teraz ta nadwyzka zostanie i to czlonkowie zadecyduja gdzie ja dac.
Skoro sprawa jest w sądzie (kolejna) to sąd będzie oceniał odpowiedzi na te pytania. Skoro tak aktywnie występujesz przeciw SM to czemu nie wspierasz mieszkańców których podpisy były podrobione pod wnioskiem o przyspieszenie wyborów? Tamtym ludziom też należy się sprawiedliwe wyjaśnienie kto posłużył się ich danymi.
100% pewnosci nie ma ale na pewno zrobili to ludzie komu na tym zalezalo aby podpisow braklo lub byly niewazne. Wiedziel napewno ci ze to idzie do spoldzielni a tam na pewno na taka okazje czekali juz z zarzadu.Oni maja jak sprawdzic. Ludzie mirka to niedouczone na pewno by tegonie zmyslili. Pracowala tega glowa. 1 do zera dla spoldzielni. Wlasnie tym ludziom trza Tu wyjasnic ze ktos jch wrobil.
Równie dobrze można powiedzieć że zrobił to ktoś komu zależało aby tych podpisów było jak najwięcej. Ja się nie pytam kto to zrobił bo od ustalania tego jest sąd. Pytanie brzmi czemu mirek24 udaje że nic takiego nie miało miejsca?
Qj nie bedzie tego zarzadu oj nie bedzie i koniec.
16:17 Naprawdę? To musiałeś przegapić połowę tego wątku i kompletnie zapomnieć czemu podpisy pod wnioskiem zostały nie uznane. Dla przypomnienia prasówka z przed kilku tygodni:
http://zapodaj.net/27a78526f76b9.jpg.html
Udawanie że problemu nie ma wcale nie sprawia że przestaje istnieć.
16:17 Naprawdę? To musiałeś przegapić połowę tego wątku i kompletnie zapomnieć czemu podpisy pod wnioskiem zostały nie uznane. Dla przypomnienia prasówka z przed kilku tygodni:
http://zapodaj.net/27a78526f76b9.jpg.html
Udawanie że problemu nie ma wcale nie sprawia że przestaje istnieć.
Prasa mija sie z prawda zobacz artykoly z innych gazet. Tam tego nie widzsz jak pisza.
Tak prasa mija się z prawdą ale tylko wtedy gdy tobie prawda nie pasuje.
Sam wklejałeś wyrok sądu tu na forum, wybory nie były fałszowane. Chwaliłeś się że już masz jakąś sprawę w sadzie to po co kolejne pomówienia?
Wczoraj, 11:14 dobrze podsumował.
16.17 a ja uważam że działasz w swoim prywatnym interesie, nastawiasz mieszkańców przeciw zarządowi bo chcesz ukręcić sprawę za pomawianie. I nie ma według mnie korzystniejszego sposobu jak podzielić nadwyżkę tak, żeby każdy członek dostał te pieniążki poprzez obniżkę czynszu. Może tak jest najkorzystniej ze względów podatkowych. Skoro większość spółdzielni tak robi to chyba coś jest na rzeczy. Sam robiłeś larum o parę groszy, a teraz piszesz że 25 gr/m2 to jest nic? Człowieku jak najdalej od spółdzielni ze swoimi pomysłami i ekonomią.
Zarząd na pewno będzie, poczekajcie i zobaczycie sami.
do 5.56 zasadnicze pytanie czy to postanowienie Policji,Prokuratury,Sądu? Czy zwykła prasówka?
W dniu wczorajszym zostały złożone projekty uchwał na WZ o nieudzieleniu absolutorium zarządowi za okres 1.01.2014r. do 31.08.2014r. Sprawdźcie podpisy albo idźcie po domach aby mieszkańcy wycofali projekty uchwał w tej sprawie.Za zeszły rok uchwały zostały zaskarżone do Sądu.
Do 18.21 już niedługo będziesz miał możliwość wypowiedzenia się na temat rzekomych pomówień.
19.11 nawet nie wiesz co zaskarżone dlatego nie wiesz co piszesz.
"Do 18.21 już niedługo będziesz miał możliwość wypowiedzenia się na temat rzekomych pomówień."
Czyli wprowadzisz 8 punkt swojego programu przed WZ i będziesz się powstrzymywał przed psuciem wizerunku spółdzielni?