Dziesięć stron dyskusji i uwag to zamało . Za dourzo negatywnych wypowiedzi więc to na pewno spółdzielnia odpowiada . No nie ma bata aby komuś innemu się taki piękny program nie podobał jest przecieżo funduszach z UE i obniżaniu czynszu wiec jak to tak czemu krytykuja ?
Ja pierwszy raz pójdę na walne. Zagłosuję przeciwko Mirkowi.
Nie tylko ty, jestem w trakcie przeglądania wątku od początku i po przeczytaniu kilkunastu ostatnich stron. Zaczynam żałować mojej nieobecności na ostatnich walnych a na mirka24 głosu nie oddam.
Tylko punkt 8. się nadaje, bo ktoś tu zepsuł spółdzielni opinię na całej linii. Reszta obalana wielokrotnie jako zbiór mitów.
W życiu na ciebie nie zagłosuję, bo za nic masz fakty i argumenty podawane tu przez rozmówców. Jednostronna rozmowa, a właściwie kampania przedwyborcza.
na walnym ludzie się nie wypowiedzieli, bo im to mirek uniemożliwił! ja jestem przeciw pomysłom mirka. ale on kocha sądy, więc będzie tam chodził przez najbliższe lata.
Na razie to zarząd przegrywa przed Sądami!!!
Nie, to przegrywa Spółdzielnia z uwagi na pisanie na jej temat nieprawdy. Przegrywają też członkowie dający się wodzić za nos populistycznymi obietnicami bez pokrycia.
14:55 i dalej tak będzie jeśli mieszkańcy pozwolą rządzić się grupce krzykaczy bo szkoda im czasu na Walne Zgromadzenie. Władzę mają tylko ci którzy zabierają głos.
Odrzucając porządek obrad w całości mieszkańcy wypowiedzieli się na temat ostatniego roku zarządzania i nadzorowania.Nie było mnie na trzeciej części więc nie przeceniajcie mnie.
To prawnik reprezentujacy spoldzielnie dwa razy stwierdzil ze wobec nie przeglosowania programu walnego zgromadzenia jest ono niewazne. Idac tym tokiem myslenia to tylko na jednym byl mirek. Dlaczego na pierwszej czesci nikt go nie sluchal. A na trzecim chyba jego duch. Czy ta reszta to idioci. A na pierwszej czesci jak swoi krzyczeli na reszte to ok. A do sadu to polecia tez Pan Zysk. On kocha sady nie. Musial. Do sadu sie idzie jak trzeba a nie dla sportu. Ide wplacic czlonkoskie i glosuje na mirka.
Nie dziwi że SM też złożyła pozew. Mirek sądował się z SM po poprzednich wyborach, rozpisywał o tym na forum ale w ogóle nie uznaje wyników rozpraw. Uważa że poprzednie wybory były fałszowane, Sąd stwierdził że instrukcja do głosowania nie była precyzyjna i mieszkańcy liczący i oddający głosy mogli się pomylić. A Mirek idzie w zaparte i pomawia pracowników SM. Cytaty z przed kilku stron:
„mirek twój post z 2014-07-09, 15:40 http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/walne-zgromadzenie-i-wyrok-sa-nowe-wybory-do-rady-nadzorczej-w-krzemionkach/s55/?pabz=1#post-1033
"Zwolnimy tych którzy fałszowali wybory a wiemy kto to był" Twierdzisz tak mimo że żaden sąd nie stwierdził fałszowania, a sprawa w oparciu o Kodeks Karny została umorzona. To już będzie działanie niezgodne z prawem pracy.
W poście 2014-07-09, 16:13 dalej sugerujesz że fałszowanie nie podlega pod Kodeks Karny tylko Prawo Spółdzielcze co jest kompletną bzdurą i manipulacją.”
To jest właśnie to psucie dobrego imienia które m24 obiecuje u siebie zwalczać jak tylko zasiądzie w RN
Pan Mirek nie był na 3 zebraniu ale była jego ekipa krzycząca i zrobiła również to samo co wcześniej ustalili , nawet dostał Mirek cynk przez telefon, że porządek odrzucono.
Nie udało się na pierwszej części, bo ludzie z os. Patronackiego mają swój rozum.
Kochaniutki,na trzecim byla idealna cisza,nawet za dluga. Ledwo wybrali, prezydium , zaglosowali bez szemrania i prawnik SM orzekl, NIE WAZNE. A na pierwszym bylo glosno tylko krzyczel swoi. Dlaczego tyle klamstwa.
Byłem i słyszałem, nie powiedział "nie ważne", tylko zebranie zakończone. Ot taka mała różnica.
Gościu 14:07 i co może cie jeszcze na obie części zaprosili? po tym co piszesz wiadomo że na pierwszej na pewno cie nie było.
To niech pokaza co nagrala LTVK.
A cieszy.
No to może ktoś mądry odpowie nam mieszkańcom na pytania:
1.czy zarząd uzyskał absolutorium
2.czy RN o której tak dużo się mówi uzyskała absolutorium?
3.czy zostało przyjęte sprawozdanie RN i zarządu?
4.czy zostały zarejestrowane zmiany w statucie?
itd.......
czy jest już kurator w spółdzielni?
Jeżeli chcecie Ja odpowiem.