Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

W niedzielę 8 listopada 2015 r. uważamy na biegaczy - utrudnienia w ruchu

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „W niedzielę 8 listopada 2015 r. uważamy na biegaczy - utrudnienia w ruchu”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: W niedzielę 8 listopada 2015 r. uważamy na biegaczy - utrudnienia w ruchu

Byla okazja zeby zostawic auto I sie przejsc Ostrowiec nie jest wielkim miastem. Fajna okazja dla dzieci zeby oderwac ich od komputerow I troche sie poruszac. Ale jak przystalo na prawdziwego Polaka to trzeba troche po narzekac.

chewbacca
    Zgłoś
    • Odp.: W niedzielę 8 listopada 2015 r. uważamy na biegaczy - utrudnienia w ruchu

Sam długo stałem w korku, ale ogólnie jestem zadowolony! Wreszcie fajna impreza biegowa w Naszym Mieście! Może na przyszłość trzeba zorganizować więcej służb do kierowania ruchem! Ale pierwsze koty za płoty.

Gość
      Zgłoś
      • Odp.: W niedzielę 8 listopada 2015 r. uważamy na biegaczy - utrudnienia w ruchu

Porażka organizatorów, nawet policja nie wiedziała jak objechać te zamknięte drogi. Biegi fajna sprawa tylko koniecznie lepiej zorganizować objazdy zablokowanych ulic

Gość_LUK
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: W niedzielę 8 listopada 2015 r. uważamy na biegaczy - utrudnienia w ruchu

Auto zostawiłem zgodnie z zaleceniami organizatora na parkingu pod Galerią Ostrowiec od strony Żeromskiego. Wyjazd z parkingu zajął mi dokładnie 1:05h. Policji do kierowania ruchem żadnej. Gdy zadzwoniliśmy odrzekł, że trzeba cierpliwości i jadł ziemniaczki dalej. Jakby trzeba było kogoś ukarać mandatem to pewnie ruszyliby w sekundzie, ale żeby ułatwić coś ludziom to już niestety nie drgnęli. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy tu nie zabrakło komunikacji między nimi a organizatorem. Osobiście mi się nie spieszyło, więc odstałem swoje i tyle, ale kilka osób było dość nerwowych. Sama impreza wg mnie w porządku, a to co powyżej można dopracować.

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -