Byla okazja zeby zostawic auto I sie przejsc Ostrowiec nie jest wielkim miastem. Fajna okazja dla dzieci zeby oderwac ich od komputerow I troche sie poruszac. Ale jak przystalo na prawdziwego Polaka to trzeba troche po narzekac.
Sam długo stałem w korku, ale ogólnie jestem zadowolony! Wreszcie fajna impreza biegowa w Naszym Mieście! Może na przyszłość trzeba zorganizować więcej służb do kierowania ruchem! Ale pierwsze koty za płoty.
Porażka organizatorów, nawet policja nie wiedziała jak objechać te zamknięte drogi. Biegi fajna sprawa tylko koniecznie lepiej zorganizować objazdy zablokowanych ulic
Auto zostawiłem zgodnie z zaleceniami organizatora na parkingu pod Galerią Ostrowiec od strony Żeromskiego. Wyjazd z parkingu zajął mi dokładnie 1:05h. Policji do kierowania ruchem żadnej. Gdy zadzwoniliśmy odrzekł, że trzeba cierpliwości i jadł ziemniaczki dalej. Jakby trzeba było kogoś ukarać mandatem to pewnie ruszyliby w sekundzie, ale żeby ułatwić coś ludziom to już niestety nie drgnęli. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy tu nie zabrakło komunikacji między nimi a organizatorem. Osobiście mi się nie spieszyło, więc odstałem swoje i tyle, ale kilka osób było dość nerwowych. Sama impreza wg mnie w porządku, a to co powyżej można dopracować.