Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

W którym ostrowieckim sklepie kupię fajne ubranka dla dzieci w wieku 0-6 lat?

Ilość postów: 20 | Odsłon: 2306 | Najnowszy post
  • W którym ostrowieckim sklepie kupię fajne ubranka dla dzieci w wieku 0-6 lat?

Tak jak w temacie. Szukam sklepu w którym będę miała w czym wybierać. Do tej pory kupowałam w miki ale chyba ten sklep podupada, albo to tylko moje odczucie. Szukam fajnych pajacyków, bodziaków, spodni, bluzek na maluszka i leginsów, tunik, sukienek na sześcioletnią pannę:) Zazwyczaj jest tak że jak coś mi się spodoba to nie ma rozmiaru. Kończy się to tak że kupuje to co jest dostępne a nie to co mi się bardzo podoba a chciałabym żeby moje szkraby ładnie wyglądały;)

Gość_moniś
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: W którym ostrowieckim sklepie kupię fajne ubranka dla dzieci w wieku 0-6 lat?

zobacz tu pod biedronką koło targowicy, sklep nazywa się pepco

Gość_ja
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: W którym ostrowieckim sklepie kupię fajne ubranka dla dzieci w wieku 0-6 lat?

na przeciw pepco po drugiej stronie ulicy 5,10,15. na rynku cocodrillo, po schodkach koniczynka.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: W którym ostrowieckim sklepie kupię fajne ubranka dla dzieci w wieku 0-6 lat?

Na targu w hali jest babka, która ma fajne ubranka dla dziewczynek. Nie zawsze z wszystkiego są rozmiary, ja kupuję mojej 4- letniej córeczce u niej dużo rzeczy- ma ubranka z Next-a.

Alexis
        Zgłoś
        Odpowiedz

a ja polecam "dyskont odzieżowy" na Pułankach za kościołem. można wynaleść genialne rzeczy, które jakościowo są 100 razy lepsze od tych z 5-10-15

Gość_mamama
          Zgłoś
          Odpowiedz

najfajniejsze ubranka są w cocodrillo

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: W którym ostrowieckim sklepie kupię fajne ubranka dla dzieci w wieku 0-6 lat?

na alei jest textil market w dawnym meksie tam sa ladne uranka zarowno dla mlodszych jak i starszych dzieciaczkow.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

No bez przesady z tym textilem...takie szmaty, że szok. Jakościowo po prostu żenada. Jak chcę coś taniego to idę do ciucholandu na Pułanki albo Aleję a nie takie resztki...

Alexis
        Zgłoś
        Odpowiedz

W którym miejscu na hali stoi kobietka z ciuchami nexta?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Podbijam pytanie.

Laura
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

ja tylko w grzeczny sposob odpowiedzialam na pytanie bo sama tam kupuje swojej corce ubrania i jestem z nich zadowolona a z ciuchlandami roznie bywa...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

w Bobasie na rynku mają quadrii do rozmiaru 158

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

za barem fikla tym obok banku pko na rynku jest fajny sklepik niedawno otworzony

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Textil Market? Litosci, gorszego dziadostwa nie ma, niż tam. Ja kupuję ubranka dla dziecka na targowicy, na hali

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

buble trafiaja sie wszedzie nie mozna generalizowac i brac wszystko pod jedna kreske

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

gdzie jest to stoisko na hali z ubrankami next?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

przesadzasz,mają parę firm,które są ok np.Happy Kids,rajstopki z Woli i Gatty w dużo niższych cenach niż na mieście.A buble trafiają się w najlepszych firmowych sklepach,po prostu jak wszędzie trzeba patrzeć co się kupuje.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

zgadzam sie z toba ja kupuje tam wyroby z happy kids i jestem zadowolona

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę