Tak jak w temacie. Szukam sklepu w którym będę miała w czym wybierać. Do tej pory kupowałam w miki ale chyba ten sklep podupada, albo to tylko moje odczucie. Szukam fajnych pajacyków, bodziaków, spodni, bluzek na maluszka i leginsów, tunik, sukienek na sześcioletnią pannę:) Zazwyczaj jest tak że jak coś mi się spodoba to nie ma rozmiaru. Kończy się to tak że kupuje to co jest dostępne a nie to co mi się bardzo podoba a chciałabym żeby moje szkraby ładnie wyglądały;)
zobacz tu pod biedronką koło targowicy, sklep nazywa się pepco
na przeciw pepco po drugiej stronie ulicy 5,10,15. na rynku cocodrillo, po schodkach koniczynka.
a ja polecam "dyskont odzieżowy" na Pułankach za kościołem. można wynaleść genialne rzeczy, które jakościowo są 100 razy lepsze od tych z 5-10-15
najfajniejsze ubranka są w cocodrillo
na alei jest textil market w dawnym meksie tam sa ladne uranka zarowno dla mlodszych jak i starszych dzieciaczkow.
W którym miejscu na hali stoi kobietka z ciuchami nexta?
ja tylko w grzeczny sposob odpowiedzialam na pytanie bo sama tam kupuje swojej corce ubrania i jestem z nich zadowolona a z ciuchlandami roznie bywa...
w Bobasie na rynku mają quadrii do rozmiaru 158
za barem fikla tym obok banku pko na rynku jest fajny sklepik niedawno otworzony
Textil Market? Litosci, gorszego dziadostwa nie ma, niż tam. Ja kupuję ubranka dla dziecka na targowicy, na hali
buble trafiaja sie wszedzie nie mozna generalizowac i brac wszystko pod jedna kreske
gdzie jest to stoisko na hali z ubrankami next?
przesadzasz,mają parę firm,które są ok np.Happy Kids,rajstopki z Woli i Gatty w dużo niższych cenach niż na mieście.A buble trafiają się w najlepszych firmowych sklepach,po prostu jak wszędzie trzeba patrzeć co się kupuje.
zgadzam sie z toba ja kupuje tam wyroby z happy kids i jestem zadowolona