Gdzie najtańsze OC?
Zmieniły się przepisy i wszystkie ubezpieczenia zdrożały. 50% to i tak niewiele. Niektóre ubezpieczenia zdrożały dwukrotnie.
Spoko "firmy ubezpieczeniowe muszą pokryć straty" tak powiedział minister finansów z PIS. Ciekawe dlaczego go interesuje, jeżeli firma ma straty to ogłasza upadłość. tak mówi prawo. Ciekawe z jakich strat PZU (spółka o największym udziale w ubezpieczeniach komunikacyjnych i gdzie największym udziałowcem jest skarb państwa) kupiło udziały w PKO za 6,5 mld pln? Możecie mi pomóc w odpowiedzi na to pytanie.
zmienilem z MTU na HDI i z 750 zl mam do zaplacenia 420 zl. w starym biurze ubezpieczen na Ilzeckiej. na przeciw apteki.
tez MTU poczestowalo mnie 50% podwyzka.
Kochani liczy się wszystko nawet rocznik urodzenia a może przede wszystkim.Wszystko było by w porządku każdy chce zarobić tylko nie pozwalają nam.
W MTU naliczyli mi również około 50% więcej.... rozwiązałem z nimi umowę i ... podpisałem jako nową-po starej cenie
czy ubezpieczalnia zawsze przysyła, jaka stawke proponuje na kolejny rok? jak tak to ile przed wygasnieciem polisy ?
Do gość z 15 13... ile miałeś do końca umowy ze dało się taki Nr zrobic
Najlepiej udać się do agencji ubezpieczeniowej w której dobry agent znajdzie nam najkorzystniejszą polisę. Nikt Ci nie każe podpisywać umowy akurat z MTU. Chcą zbyt wiele to im podziękuj, inni z chęcią Cię przyjmą pod swoje skrzydła.