Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: W Kielcach koleś kopnął 19-latka w głowę i zabił. Grozi mu dożywocie. A w O-cu sprawa Michała W.?

sprawiedliwosc jest jedna smierc za smierc to by sie nauczyly rozumu bo szkodz ze chleb w dupie gnoi prawda

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: W Kielcach koleś kopnął 19-latka w głowę i zabił. Grozi mu dożywocie. A w O-cu sprawa Michała W.?

no mam nadzieje ze to odbije sie im czkawka ktora sie udusza bo caly czas nie moga zmyc krwi michala z lap

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Odp.: W Kielcach koleś kopnął 19-latka w głowę i zabił. Grozi mu dożywocie. A w O-cu sprawa Michała W.?

A mnie najbardziej rozbawiło kiedy przeczytałem, że "specjaliści" nie są w stanie odczytać treści sms z telefonu pociechy byłego prezydenta, ponoć zamieszanej w tę brudną sprawę. "Specjaliści" nie wzięli pod uwagę, że takie rzeczy jak smsy, czy chociażby billingi są trzymane przez pewien okres czasu u operatora, więc na wniosek odpowiednich służb ma on obowiązek je udostępnić. Nie ważne, że kartę sim zjadł pies, a telefon wylądował w koszu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -