analogiczna sytuacja, prokuratura mówi jasno, kopiąc w głowę musiał się liczyć ż zabije i teraz dożywocie mu grozi. W ostrowcu skakali po głowie michałowi w. na aleji i sprawcy chodzą po wolności
w Ostrowcu wszystko jest inaczej i inne prawo
W Oc ręka rękę myje, ze znajomościami nawet od wyroku się wywiniesz ! Sam byłem świadkiem kuriozalnych wyroków w wykonaniu ostrowieckiego "prawa"
No właśnie co w tej sprawie Michała dalej się dzieje?
Codziennie tam przechodzę i pamiętam.
wlasnie ,moze razem idzmy i powiedzmy o tym/?
Bo tu to sa znajomosci, w Kielcach chłopak nie miał i dostał sprawiedliwy wyrok. A tu jak widac, tak się dzieje. Masz ustawionym rodziców to Ci lżej w życiu, a sumienie nie dokucza Ci.
W Kielcach jeszcze nikt wyroku w tej sprawie nie dostał. Z resztą tam też pewnie sprawa skończy się nieumyślnym spowodowaniem śmierci, bądź pobiciem ze skutkiem śmiertelnym i wyrokiem w zawieszeniu. Tu nie chodzi o miasto. Tu chodzi o cały wymiar sprawiedliwości, tylko że wy tego nie dostrzegacie.
no jak to co w sprawie michała, koniec już sprawy, winni na wolności i tyle
W głowie się nie mieści ale sprawiedliwość w tym mieście .
No cóż, gdyby ktoś mi zabił dziecko, a potem chodził sobie na wolności i był dumny z tego co zrobił to bym wziął sprawy w swoje ręce i żadne kontakty rodziców by tu już nie pomogły.
jeszcze nie koniec sprawy michala znalazla sie w strasburgu tam bedzie sprawiedliwosc niech sie nie ciesza sprawcy tam nie pomoga wplywowi rodzice i znajomosci zakatowali dziecko i sa zadowoleni wraz z rodzicami ale sprawiedliwosci stanie sie zadosc juz niedlugo zobaczymy wtedy ich miny i kochanych rodzicow
i co w tej sprawie
no wiecie sprawa michala znalazla swoj final az w strasburgu dlatego ze tu w ostrowcu i kielcach jest za duze kumoterstwo rodzice michala nie odpuszcza i maja racje bo to jest nie dopomyslenia ze sprawcy na WOLNOSCI I TA DZIEWCZYNA SZOK
nic im do tej pory nie zrobili to i nie zrobia
No właśnie. Od tej sprawy minęło już kilka lat i jak do tej pory nic się nie zmieniło tak się już raczej nie zmieni...
NO WIECIE SPRAWA MICHALA ZOSTALA ZAMIECIONA POD DYWAN SPRAWCY CIESZA SIE WOLNOSCIA I DZIEWCZYNA ALE SPRAWA ZNALAZLA SWOJ FINAL W STRASBURGU Z TEGO CO WIEM TO RODZICE MICHALA NIE ODPUSZCZA
A cóż to za wpływowi rodzice,jakież to osobistości,takich chuliganów wychować.
no niestety kasa robi swoje michala rodzice nie mieli glowy myslec poniewaz nigdy nie pomysleli ze w ostrowcu sa nieletni bandyci i zaatakuja niewinna osobe tylko dlatego bo chcieli sie popisac swoim wychowaniem wlasnie z ta dziewczyna bo michal ja nietrawil to namowila kolesi pr4zecierz ona stala i sie przygladala mam nadzieje ze po 6 latach ta sprawa bedzie miala swoj final