BARDZO PROSZĘ W JAKIM BANKU POLECACIE KREDYT HIPOTECZNY W WYSOKOŚCI OK.70 000 , ŻEBY OCZYWIŚCIE BYŁO JAK NAJTANIEJ.
Ja wzialem w Rynku PKOBP ,gyz tam mam wplywy na rachunki ,nawet znosne maja raty .Musisz udac sie osobiscie gdyz do kazdego podchodza indywidualnie .Obejdz kilka bankow i wybierz sobie najlepszy dla ciebie .Tu na forum nikt ci nie poradzi konkretnie.
Ja mam w spółdzielczym w PKO akurat mnie drożej wyszło ale ogólnie wybieraj polskie banki te dwa wymienione SO ok
Ja wzięłam podobną sumę w Pekao SA, przedtem obeszłam praktycznie wszystkie banki polskie lub z polskim kapitałem(polecam Ci takie - są najstabilniejsze i najmniej mają głupich pomysłów), i tam mi wyszło najtaniej. Oczywiście trzeba u nich założyć konto, wziąc ubezpieczenie i cośtam jeszcze, ale i tak ze wszystkich banków akurat dla mnie te dodatkowe warunki są najmniej obciążające. Powodzenia
DZIĘKUJĘ BARDZO ZA INFORMACJE.JEŚLI NIE ZROBI WAM PROBLEMU POWIEDZCIE MI PROSZĘ JESZCZE JAKI WAM WYCHODZI CAŁKOWITY KOSZT KREDYTU I PRZY JAKIEJ KWOCIE I NA ILE LAT.POZDRAWIAM.