Ma tam powstać Centrum Ostrowieckich Stowarzyszeń. Wiem z pewnego źródła. Nie trzeba siać paniki. Budynek nadal będzie służył ludziom.
kiedys tam przecież był szpital. Tylko nie wiem czy zakaźny w centrum miasta, to dobre rozwiązanie.
No tak trochę towarzyszy się uzbierało w tych Stowarzyszeniach ...
w ostrowcu niema zakaznego to dobrze by było
Zakaźny? Tak w centrum miasta? No nie wiem czy to dobry pomysł.
w tym budynku w czasie II wojny leczono rannych i przemarzniętych żołnierzy ,,niezwyciężonego wermahtu" -moja mama była przez jakiś czas zmuszana do pracy w tym szpitalu-to co widziała ,tych młodych ludzi,którzy byli przywożeni w pociągach ze wschodu,jak ,,kupa mięsa" do tej pory może się śnić ,jak nocne koszmary
Nie martw się gościu z 14:11 to nic, że w centrum, okna i drzwi będą szczelne to żadna zaraza się nie wymknie ...))
Gościu 12 51 ty chyba nie wiesz jak w Polsce jest z przepisami bhp. Bo niby czemu są tak często wypadki w czasie pracy? Ano właśnie dlatego, że często się o nich zapomina.
No właśnie a jakby się przydarzyła jakaś epidemia typu gorączka krwotoczna, to co wtedy? Zamiast wysyłać ludzi do Kielc czy Starachowic mieliby opiekę zapewnioną na miejscu.
Też słyszałam o pomyśle szpitala zakaźnego i go popieram. Przynajmniej ludzie ciężko chorzy będą mieli pomoc w pobliżu a nie innych miastach.
A ja się nie zgadzam! Mieszkam w pobliżu z dwójką małych dzieci, które często chorują. Jak obok nas powstanie jeszcze szpital zakaźny to będzie istna tragedia.
Gościu z 12 58 twoje zdanie nie ma już znaczenia. Decyzja zapadła i szpital powstanie.
ale pierdoły wygadujecie; bardzo przeciwnikom prezydenta ZALEŻY na mąceniu; że też wam się chce tak zmyślać
Nie zmyślać ,bo ja słyszałem że maja tam leczyć narkomanów