Taki prezent świąteczny - gustowna awaria.
Chyba trzeba pomyśleć o zmianie operatora. Coś za często te awarie w prezencie.
O kurde ja to chyba się powiesze jak jeszcze z godzine nie bedzie
17:41 - jesteś zdania, że awaria Internetu albo telewizji cofa kogoś o wiek?
Przy okazji - 100 lat temu nie było Internetu, a pierwsza transmisja telewizyjna, z Londynu do Nowego Jorku, odbyła się 27 stycznia 1928 roku.
Także tego :)
18:10. Nie żyjemy w 1928r. i co kogoś obchodzi, co było wtedy? Po co ten sarkazm z Twojej strony? Dla każdego coś innego może być ważne i to jego sprawa, nie uważasz, złośliwcze?
To oczywiste, że nie żyjemy w 1928 roku, jakkolwiek są ludzie, którzy interesują się historią.
Równie oczywiste jest, że awarie Internetu są czymś normalnym. Biadolenie, że cofają nas o wiek, jest pewnym nadużyciem :)
"Nie" z przysłówkami piszemy razem :)
Zadałem proste pytanie oraz przytoczyłem dwa fakty - nieistnienie Internetu sto lat temu oraz nieistnienie telewizji sto lat temu. Skoro uważasz to za pouczanie i obrażanie, to zaprezentuj może swoją metodę polemiki? :) Oczywiście rozmowa na argumenty, nie ad personam.
19:22- Co, samotne Święta i trzeba komuś dokopać, aby odreagować frustrację? Osoby cyniczne i złośliwe, tak jak Ty, nie są dla mnie żadnymi partnerami do konwersacji. I tak okazałem ci zbyt wiele łaski:)
Kończy mi się umowa z Vectrą. Już następnej z nimi nie podpiszę podpiszę.