normalne, że niespełna 14latka ma chłopaka, ściska się z nim przy rodzicach?
Nie wiem, czy to normalne, ale teraz 14latki wygladaja na 25latki. Czy to jest normalne, trudno powiedziec.
A co to znaczy, normalne?
Jeżeli jutro większość ludzi zacznie chodzić na rękach, to chodzenie nogami po ziemi uzna się za nienormalne.
założyłam pierwszy jeśli już Ip sobie sprawdź.
Przyjdż na Pułanki, to zabaczysz co wyprawiają 11- 12 latkowie. Mamusia z tatusiem w bloku obok, a córka.. .wstyd patrzeć i słuchać.
Ok, rzeczywiście dwa razy to wrzuciłam, przypadek jak już. Nie zakładam tu wielu wątków, dziś wyjątkowo dwa. W zasadzie trzy, skoro ten dałam dwa razy.
nie wiem czy to normalne, ale normy społeczne nie są stałe, zmieniają się z czasem, to co było kiedyś nie do pomyślenia teraz nikogo nie dziwi,
no i jest 500+ to wielkiej tragedii nie będzie, jak laska zaczyna w wieku 14 lat to do 20 będzie już może piątka dzieciaczków = 2500 miesięcznie
no to dobrze.Bedzie nas wiecej ktos na nasze emerytury musi robic. wychodzwaja do 20 rokju zycia i pojda do pracy bo ksiezniczki po 30 siedza i pompuja socjal
Nie wszystkie pompują socjal. Bywa tak, że sam mąż zasuwa na rodzinę, a gdzie Mops się nie wie... Nie wsadzajmy wszystkich do jednego worka.
Zapamiętaj, że wzór wynosi się z domu. Skoro ich mamusie siedzą i doją nas płacących podatki, to ta 5 dzieciaków tak też będzie robiła. Nigdy darmowe dawanie kasy nie było dobre i nie będzie. Nie czytasz, twoje dziecko też nie czyta. Nie pracujesz, twoje dziecko też będzie tak postępować.
16:37 nie ma na to żadnej reguły. Znam wielu co po rodzicach, którzy nic nie robili wyrośli na mądrych ludzi, Wykształcili się a rodzice pewnie nie czytali. I odwrtone przypadki, gdzie rodzice wykształceni i pracowici a syn nierób.