Azaliż, chory dzieciaku. Pamiętaj, że mamusia będzie musiała wpłacić 20 000zł na cele charytatywne.
Zostawiam to tobie :))
swiadkowie jehowy takich powinno sie eliminowac z buta od razu
popieram
Założycielu wątku, a co sądzisz o uchodźcach? czy powinno się ich usunąć z Europy? Bo na tej samej zasadzie tolerancyjny jest Twój wątek
Popieram, usuńmy.
A kto powiedział, że jestem tolerancyjny?
A kto ci powiedział że masz rozum?Bo ten który to zrobił strasznie cie oszukał.
nie wiedziałem ,że te dwa nicki to jehowce,jak to prawda to nie czytać tego dziadostwa popapranego,omijać toto dalekim łukiem niech se same czytajo co napisały
Widać to po ich nachalności w próbie "nawracania" wszystkich. Zamykasz im drzwi to ładują się oknem, są jak szarańcza trudno się od nich opędzić. Ludzie piszą aby dali już sobie spokój bo wiara to dla każdego coś indywidualnego a ci swoje. Nawet jeżeli ktoś byłby skory się nawrócić to przez takich dwoje na pewno tego nie zrobi.
Tak zrobimy ciemniaku, mówiłem że wszędzie wyczuję twój smrodek.
Faktycznie tylko zaśmiecają forum.
ta felice to stara czy młoda jehówka ? jak młoda to na mieszanie krwi by poszedł z nią
kretynów trzeba po prostu olewać
tak kopulacje mozna robic w ciemno jak oni robia on z tym ona z tamtym hehehehehehehhe chorzy ludzie
Po pierwsze wymienione osoby nie są świadkami jehowy a po drugie nikomu nie szkodzą. Jeśli nie podoba Ci się co piszą to nie czytaj. Może Ciebie tak usunąć z forum ?
Chłopie polski- proponuję ci pielgrzymkę do częstochowy- tam się możesz wymieszać