Jak w temacie. Skoro admini nic z tym nie robią to musimy sami coś zadziałać. Zgłaszajcie ich post za sprzeczność z zasadami forum, uprzykrzmy im życie na tym forum tak jak oni nam, to może w końcu sami się wyniosą. Odpowiedzmy im pięknym za nadobne.
Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych :))
Jeden, taki jak ty ( choć może i ty sam) wczoraj już też wyrażał zadowolenie, że będzie klapa z moim coniedzielnym zaczyniem dnia wpisem w wątku "Dzień pański- kolejny" z powodu blokowania moich wpisów.
Upsss... nie udało się :)))
Tak twój jahwe jest wszak wszech potężny.... a ja z fantasy wole Sapkowskiego.
Usuń siebie na zawsze a nie innych byś usuwał za inne poglądy.
Już to od ciebie słyszałam, tylko wtedy działałeś pod inną twarzą :))
Dziwne bo nigdy z tobą nie rozmawiałem, więc jak mogłaś słyszeć? Znowu coś się przesłyszało?
Anonymous- coś ty za dziwadło?? Ale bidolu masz kompleksy, zapuszczony i zaniedbany, chcesz eliminować wszystkich lepszych od ciebie?? To kto na tym forum zostanie ??? histeria i niemoc przez ciebie przemawia. Wyluzuj ....
I to pisze ktoś gorszy.
Ludzie !! Trochę tolerancji. Przecież nie musisz czytać ich wpisów. Jeżeli nikogo nie obrażają,nie wyzywają to pisać i wypowiadać swoje zdanie wolno im.
Moim zdaniem to usunąć powinno się tego PO-paprańca co zakłada codziennie po kilka watków antyrządowych, sączy jad,wyzywa ludzi bo mu płacą za to? Może emeryturę mu obcięli??, Może stołek sie pod tyłka obsunął???
To jest dopiero zakała forum!
Człowiek który wypowiada sie kulturalnie , niech sie wypowiada, w końcu to forum dyskusyjne.
Popieram wniosek założyciela wątku. To nie jest prywatne forum sekty jehowych, abyśmy musieli godzić się na ustawiczne nękanie z ich strony. Jestem katolikiem i to co głosi ciemniak12 pod różnymi postaciami i w różnych wątkach, obraża moje uczucia religijne. Nie zgadzam się na to, aby jakiś sekciarz znieważał księży katolickich nazywając wszystkich pedofilami lub oceniał księży kościołów ostrowieckich poprzez pryzmat niechlubnych przypadków wśród kleru na całym świecie. Dalsze tolerowanie destrukcyjnej działalności tego sekciarza jedynie zachęca go do kolejnych pomówień. Sprawą powinna zająć się Prokuratura, z uwagi na ewidentnie karalny charakter jego działalności.
A ja myślę, że ty jesteś tym chorym dzieckiem, co wszędzie widzi ciemniaka.
Ciekawe, kiedy się zorientujesz jaką głupotę właśnie palnęłaś.
14:23. Tak to jest, jak się działa na kilku frontach, pisze w dziesiątkach wątków, udaje kilka osób na raz, to można się pogubić w swoich kombinacjach i podłościach.
Więc dzisiaj jesteś "Katolikiem", chory dzieciaku? Matka ci dała sfermentowany rosół, czy co?
14:31. Urojenia twojego chorego umysłu w żadnej mierze mnie nie dotykają, gdyż jesteś przedstawicielem motłochu, na który nie należy zwracać uwagi.