Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Usuńmy świadków jehowy jak takich jak felice123, ciemniak12 z tego forum

Ilość postów: 99 | Odsłon: 3189 | Najnowszy post
  • Usuńmy świadków jehowy jak takich jak felice123, ciemniak12 z tego forum

Jak w temacie. Skoro admini nic z tym nie robią to musimy sami coś zadziałać. Zgłaszajcie ich post za sprzeczność z zasadami forum, uprzykrzmy im życie na tym forum tak jak oni nam, to może w końcu sami się wyniosą. Odpowiedzmy im pięknym za nadobne.

Gość_Anonymous
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Usuńmy świadków jehowy jak takich jak felice123, ciemniak12 z tego forum

Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych :))

Jeden, taki jak ty ( choć może i ty sam) wczoraj już też wyrażał zadowolenie, że będzie klapa z moim coniedzielnym zaczyniem dnia wpisem w wątku "Dzień pański- kolejny" z powodu blokowania moich wpisów.

Upsss... nie udało się :)))

Felice123
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Usuńmy świadków jehowy jak takich jak felice123, ciemniak12 z tego forum

Tak twój jahwe jest wszak wszech potężny.... a ja z fantasy wole Sapkowskiego.

Gość_Anonymous
        Zgłoś
        Odpowiedz

Usuń siebie na zawsze a nie innych byś usuwał za inne poglądy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Usuńmy świadków jehowy jak takich jak felice123, ciemniak12 z tego forum

Już to od ciebie słyszałam, tylko wtedy działałeś pod inną twarzą :))

Felice123
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziwne bo nigdy z tobą nie rozmawiałem, więc jak mogłaś słyszeć? Znowu coś się przesłyszało?

Gość_Anonymous
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Anonymous- coś ty za dziwadło?? Ale bidolu masz kompleksy, zapuszczony i zaniedbany, chcesz eliminować wszystkich lepszych od ciebie?? To kto na tym forum zostanie ??? histeria i niemoc przez ciebie przemawia. Wyluzuj ....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

I to pisze ktoś gorszy.

Gość_Anonymous
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ludzie !! Trochę tolerancji. Przecież nie musisz czytać ich wpisów. Jeżeli nikogo nie obrażają,nie wyzywają to pisać i wypowiadać swoje zdanie wolno im.

Moim zdaniem to usunąć powinno się tego PO-paprańca co zakłada codziennie po kilka watków antyrządowych, sączy jad,wyzywa ludzi bo mu płacą za to? Może emeryturę mu obcięli??, Może stołek sie pod tyłka obsunął???

To jest dopiero zakała forum!

Człowiek który wypowiada sie kulturalnie , niech sie wypowiada, w końcu to forum dyskusyjne.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Popieram wniosek założyciela wątku. To nie jest prywatne forum sekty jehowych, abyśmy musieli godzić się na ustawiczne nękanie z ich strony. Jestem katolikiem i to co głosi ciemniak12 pod różnymi postaciami i w różnych wątkach, obraża moje uczucia religijne. Nie zgadzam się na to, aby jakiś sekciarz znieważał księży katolickich nazywając wszystkich pedofilami lub oceniał księży kościołów ostrowieckich poprzez pryzmat niechlubnych przypadków wśród kleru na całym świecie. Dalsze tolerowanie destrukcyjnej działalności tego sekciarza jedynie zachęca go do kolejnych pomówień. Sprawą powinna zająć się Prokuratura, z uwagi na ewidentnie karalny charakter jego działalności.

Gość_Katolik
            Zgłoś
            Odpowiedz

Na kłamstwie daleko nie zajedziesz :))

Felice123
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

A ja myślę, że ty jesteś tym chorym dzieckiem, co wszędzie widzi ciemniaka.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ja myślę, że ty myśleć nie potrafisz :))

Felice123
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ciekawe, kiedy się zorientujesz jaką głupotę właśnie palnęłaś.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Już się zorientowałam. Wycofuję się ze słów.

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

14:23. Tak to jest, jak się działa na kilku frontach, pisze w dziesiątkach wątków, udaje kilka osób na raz, to można się pogubić w swoich kombinacjach i podłościach.

Gość_Katolik
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Więc dzisiaj jesteś "Katolikiem", chory dzieciaku? Matka ci dała sfermentowany rosół, czy co?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

14:31. Urojenia twojego chorego umysłu w żadnej mierze mnie nie dotykają, gdyż jesteś przedstawicielem motłochu, na który nie należy zwracać uwagi.

Gość_Katolik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę