A warto iść, bo tu różne opinie krążą odnośnie interpretacji badania?
Jedź d onkologicznego do Kielc! ona nie umie czytać USG! Znalazła mi guza i kazała mi szybko biopsję robić,okazało się że nic tam nie było! W Kielcach kazali mi zmienić lekarkę, bo ta głupoty wymyśla...
W tamtym roku robiłam w szpitalu USG
Do goscia z 17:05- post narazie nie widoczny. Pani doktor umie czytać USG. Dzięki niej odpowiednio wcześnie wylądowałam w Centrum Onk. w Kielcach. Nie raz nie wszystko jest widoczne na USG jak na dłoni, zalezy też od budowy piersi. Chyba lepiej, że się pofatygowałaś do Kielc i nic nie było niz jakbyś teoretycznie nic nie miała a jednak by coś było.
podbijam temat, gdzie jeszcze można zrobić usg?
Robiłam usg u p.Szczepaniak i właśnie że umie odczytać USG,poza tym dla pewności i potwierdzenia swojej diagnozy zleciła mi biobsje cienkoigłową w kielcach z czego byłam b.zadowolona że się zainteresowała a nie zostawiła mnie tylko ze swoją diagnozą.która dodam była ok rzadnych zmian,ale mimo to postanowiła skierować mnie dalej by to potwierdzić!!!!
potrwierdzam ,że p.Szczepaniak jest dobrym lekarzem. Sama do niej chodzę , profilaktycznie na kontrole co poł roku. Jestem (jak narazie) zadowolona,wydaje się by7ć profesjonalistka,rzeczowa babka
Raz w miesiącu przyjeżdża do Ostrowca prof.Jakubowski koło Starostwa Powiatowego w przychodni.
Tylko nie Szczepaniakowa!!!! Ma najlepsze USG a nie umie nic odczytać!! Moja ciocia była u niej..Ta jej powiedziała, ze ma prawdopodobnie raka macicy i musi ją wyciąć..Ciocia przerażona, zrobiła markery nic nie wyszło. Pojechala do Kielc i okazało sie, że głupoty baba wygadywała. Teraz jest po laparoskopii..i nie wycinali jej całej macicy!!!
prof.Jakubowski. Gdyby okazało się coś nie tak to może zrobić na miejscu biopsję cienkoigłową. Byłam. Polecam.
żeby się dostać do centrum,trzeba mieć wykrytą jakąś zmianę.A nie,że ja se tam pojadę i zrobie usg,bo tam robią najdokładniej.Jeśli masz wątpliwości,albo jakieś powody,to zapisz się do poradni chorób sutka przy szpitalu.Tam ci zlecą USG i mammografię.
Dr n, med. Jacek Heciak w Kielcach, specjalista radiolog. Przyjmuje prywatnie, telefon i namiary można znależć w necie.
to chyba dobrze, ze ciocię pokierowała dalej, gorzej gdyby było odwrotnie, nie?