przecież urząd jest normalnie czynny,sam byłem po 15 -tej w biurze obsługi i załatwiłem wszystko, może mają zmiany albo ruchomy czas pracy
A czy to ważne, 99% piszących wie lepiej. Jest okazja aby ponarzekać - ten temat jest stały w sezonie ogórkowym.
A bo w sklepach mają klimatyzację a UM w Ostrowcu nie stać na klimatyzację. Konstrukcja budynku jest taka, że o 13 na górnych piętrach nie ma już tlenu w ilościach większych jak przy podejściu na K2 na wysokości 6000 m. Analizowanie dokumentów w takich warunkach nie doprowadziłoby do niczego dobrego. Lepiej dla wszystkich jak pójdą do domu po 6 godzinach.
elastyczny czas pracy!!!:)
w starostwie mają klimatyzację z naszych podatków to pracują normalnie 8 godzin:)
i tak efektywnie pracuja tylko 2-3 godziny dziennie, reszta to kawka i pogaduchy
Co za ludzie, aż was przykro czytać. Leczycie swoje kompleksy czy jak?
pracuję w urzędzie i powiem ze jest to kompromitacja by z powodu temperatury skracać czas pracy trochę empatii w stosunku do osób naprawdę ciężko pracujących na powietrzu.
Autorze wątku! prezentujesz mentalność typowo polsko-katolickią... Komuś jest lepiej?! Natychmiast trzeba go potępić, rozliczyć i w błocie usmarować!
no tak bo kiedyś wszystkim bylo po równo i było dobrze, teraz podziały będą coraz większe aż dojdzie do zamieszek, przecież my robole nie będziemy was całe życie żywić. Jesteście nam NIEPOTRZEBNI w wielomilionowej liczbie i z saunami w szafie, mercedesami dla dyrektorów, ciągłym zwiększaniem podatków, przymusowym opłatom za abonament rtv wliczonym w cenę prądu, podwójnym podatku drogowym i jeszcze wiele wiele innych nie spełnionych obietnic których nie pamiętam już nawet!!! wystarczy 15 osób na urząd i sobie poradzicie z papierkami a jak nie to zapraszam na hutę albo do kostki, niema ludzi niezastąpionych przecież na waszych stołeczkach:)
"pracusie" urzędniczy jak się bronią :) co tam pracusie, robimy po 2 h tylko, a reszte czasu latamy po biurach na kawkę i pogaduchy?:)))
Nie znudziło się wam jeszcze to bajkopisarstwo ludu pracujący miast i wsi.
Tomm, a co ty masz do katolików? No pojechałeś teraz facet nieźle.. Kreujesz się na takiego inteligenta a tu słoma z butów wystaje.. Nie wiem co miałeś na myśli pisząc o mentalności polsko-katolickiej ale odbijając piłeczkę można stwierdzić, że Twoja wypowiedź była tendencyjna i stereotypowa. Tak więc przyganiał kocioł garnkowi.