Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Urodziny dla drugiej połowy (17 lat)

Ilość postów: 24 | Odsłon: 1486 | Najnowszy post
  • Urodziny dla drugiej połowy (17 lat)

Cześć wszystkim. Mam mały problem. Moja druga połowa kończy za kilka dni 17 lat. Macie jakieś propozycje na prezent ? Proszę o pomoc.

Gość_Prezencik
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Urodziny dla drugiej połowy (17 lat)

Chłopak czy dziewczyna

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dziewczyna. Błagam pomożcie,bo czasu mało i nie wiem co kupić

Gość_Prezencik
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pomoże ktoś ?

Gość_Prezencik
          Zgłoś
          Odpowiedz

bizuteria, perfumy

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Urodziny dla drugiej połowy (17 lat)

Zamów dla niej maleńki torcik z imieniem np- taki w sam raz na dwie osoby (jeśli będziecie we dwoje świętować jej dzień).

Jeśli koniecznie chcesz kupić prezent - to może jakaś książka, może biżuteria, może coś co sama chciała kupić, ale wiesz, że szkoda jej było wydać na to swoje oszczędności - dostosuj prezent do możliwości finansowych.

ilcia
            Zgłoś
            Odpowiedz

A jeszcze przyjemniej byłoby, gdybyś sam ten torcik, czy inną niespodziankę własnoręcznie przygotował :) Chyba, że słodyczy nie lubi ;)

ilcia
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Cena nie gra roli. To jakieś propozycje, gdzie u nas w mieście moge kupić coś fajnego ?

Gość_Prezencik
              Zgłoś
              Odpowiedz

To jak nie gra, to kup maserati (chyba, że jakąś inną markę preferujesz) ;)

GienekkeneiG
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

A na ile znasz tę swoją drugą połowę? Podpowiedz co lubi - jedną ucieszy nietypowy okaz kaktusa w doniczce, inną karta upominkowa, którą wymieni na ciuchy w swoim ulubionym sklepie odzieżowym, następnej sprawisz przyjemność zestawem smakowych herbat, czy kaw, a jeszcze inną książką o hodowli królików, czy szydełkowaniu. Są kobiety, które lubią kiedy się na nie wydaje dużo forsy, ale też takie, które doceniają inwencję i pomysłowość.

Autorze - co więc lubi Twoja dziewczyna?

ilcia
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ciężko jest mi to powiedzieć. Chciałbym poprostu sie dowiedzieć co chłopaki dają swoim dziewczynom w takim o to wieku

Gość_Prezencik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Może ją zaproś na kolację? Możesz też kupić jej jakiś wypasiony telefon, skoro cena nie gra roli :P

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Najlepiej to, co ich dziewczyny lubią, bądź się interesują. Spotykacie się pewnie jakiś czas, więc może zauważyłeś, coś, co pozwoli dobrać Ci prezent dla niej. Jeśli lubi biżuterię, to może jakieś fajne kolczyki, albo bransoletkę, odwiedzałeś ją w domu? czy na półkach stoją książki? mówi o tym, że lubi czytać? może ma fioła na punkcie jakiegoś konkretnego autora? znasz jakąś jej bliską koleżankę? może warto zapytać kogoś, kto zna tę dziewczynę lepiej niż Ty (inna sprawa, że skoro nie wiesz co lubi, to pewnie nie jesteście ze sobą zbyt długo, więc nie ma się co porywać na mega kosztowne prezenty - to zobowiązuje). A może jest fanką jakiegoś zespołu, albo wielbicielką danego gatunku muzyki i mógłbyś jej kupić płytę, czy bilety na koncert. Może lubi robić zdjęcia i wybierzesz dla niej jakiś ładny album na fotografie, albo zestaw antyram do wieszania swoich prac na ścianie... pomysłów jest tysiące, tylko cokolwiek o dziewczynie trzeba wiedzieć.

ilcia
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ilcia, oni mają dopiero 17 lat :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Też kiedyś miałam 17 lat :)

Niestety (albo na szczęście) nigdy nie mogłam sobie pozwolić na to, by "cena nie grała roli" więc w tamtych czasach były to najczęściej jakieś własnoręcznie zrobione pierdółki. Miałam o tyle łatwiej, że mój 17letni chłopak był łasuchem, więc frajdę sprawiało i jemu i mnie, kiedy upiekłam jakieś fantazyjne ciasteczka i zapakowałam je w ciekawy sposób, dorzuciłam do tego ramkę na zdjęcia z naszą wspólną fotką i było miło.

Wiem, wiem, teraz czasy trochę inne i młodzież bardziej wymagająca ;)

ilcia
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

ilcia ile ty masz lat że takie masz pomysły? ksiązki to dla starych panien na samotne wieczory

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

By zaspokoić Twoją ciekawość odpowiem - mam 12 lat więcej niż dziewczyna autora wątku.

Książki lubiłam czytać kiedy nie byłam jeszcze starą panną i uwierz mi - nie byłam wyjątkiem (zdarzało mi się nawet sugerować chłopakowi jaką książkę mam ochotę przeczytać, licząc, że dostanę ją w prezencie przy najbliższej okazji).

Twoja odpowiedź jednak skłoniła mnie do zastanowienia się ile Ty w życiu książek przeczytałeś, skoro sugerujesz, że tylko starej pannie się czytanie należy - ciekawa zależność :D

ilcia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja bym kupiła filiżankę na herbatkę, lubię takie prezenciki. W 1001 drobiazgów jest świetny wybór. Do tego czekoladę, podpytaj jaką lubi...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę