Moi drodzy prosze was o pomoc, mianowicie zbliżaja sie urodziny mojego syna 10 i brak mi pomysłu na zorganizowanie urodzin .Do tej pory obchodzilismy w gronie rodzinnym to ,,świeto,, tak szczerze to z powodu finansow, teraz chcialabym zorganizowac urodziny na ktore moj syn zaprosi sobie kolegow i przyjaciół, ze wzgledu na to ze niemam warunkow w domu to prosze was poradzcie gdzie mozna cos fajnego zorganizowac nie znam az tak ostrowca a w watkach na ten temat sa takie rozbieznosci......wielkie wam dziekuje tak z gory....
Fikoland na ogrodach wszystko świetnie zorganizują
Świat zabawy Słoneczko w DK na os. Słonecznym, polecam
W inkubatorze przedsiebiorczosci na Sandomierskiej sa Mamy do wynajecia.Organizuja super imprezki dla dzieci.Moje dziecko tam bylo na urodzinkach i bardzo zodowolome.Stwierdzilo ze lepiej niz w fikolqndzie.Teraz beda organizowac mikolaja moze panu synka zqpisac to sobie zobaczy jak to wyglada
P.Ewelinka organizuje urodzinki dla dzieci.250 zl max.15 dzieciakow.Na Jana Pawla w tym pomieszczeniu co szkola jezykowa
równiez polecam fikoland
fikoland jest dla małych dzieci ludzie
bardzo wam dziekuje ;) pozdrawiam
Fikoland dla 10-lata to raczje nie pasuje. Za duzy solenizant na zabawy w piłkach hahaha
Friends Studio tanio i fajnie, mają tematyczne urodziny, mój syn miał tam pirackie.
a poczęstunek mieści się w tej cenie
we friends studio ?
Polecam Friends Studio. Zabawa w kulkach dla dziesięciolatka to obciach, fikolandy to raczej dla małych smyków. Śmiesznie wyglądają duże dzieci w kuleczkach. To tak jakby pęciolatkowi dać grzechotkę. Po za tym który dziesięciolatek/ tka założy koronę? W friends są zabawy podstosowane pod wiek i rozwój dziecka.
W Pizza na maxa, na ul. 11 listopada.
Moja córa była tam kilka razy zaproszona na urodziny, dodam że do 10 latków. Na górze w lokalu jest fajna salka, jest poczęstunek, picie, do tego dzieci robią z kucharzem pizzę, którą jak nie zjedzą, to zabierają do domu. Jest karaoke, no ogólnie ciekawie. Dziecko było naprawdę zadowolene.
"Za duży solenizant" :D