Córka była wczoraj na 11 urodzinach w" Akademia Nauki" (chyba tak to się nazywa)na Słoneczku po schodach.Wróciła bardzo zadowolona :-)
Mój syn miał w pizzy na maxa, wybraliśmy pakiet urodzin z piniatą, dzieci samodzielnie robiły swoje pizze, super zabawa i opieka, tort mieliśmy swój :)
Super urodzinki robi Ilando. Teraz mają siedzibę na Stawkach. Bardzo fajna, przestronna sala.Ciekawe zabawy dostosowane do wieku uczestników
A czy może podać pani koszt takich urodzin z góry dziękuję
Zmienily sie czasy. Na urodziny lub imieniny rowiesnikow chodzilismy do ich domow lub wcale. Teraz dzieci zapraszane sa do fikolandu, akademii nauki I podobne inne miejsca. Nie wiem, czy to dobrze, czy zle. Mysle, ze my dorosli nie robimy rodzin co roku w lokalach. Dzieci to widza I rosna w przeswiadczeniu, ze sa wazniejsze I ze sie im nalezy. Wiem natomiast, ze z powodu mojego wpisu Krzysztof zdania nie zmieni, co najwyzej napisze mi, ze glupia jestem.
Mojej córci urodziny robiły " Mamydowynajecia" mają lokal na Sandomierskiej. Na Fb widziałam że teraz jest promocja cenowa:) i możesz wybrać temat urodzin. My byłyśmy zadowolone, fajną atrakcją jest fontanna z czekoladą.
Urodziny w parku linowym na Skarbce. Super
Polecam dla 11 latka jako atrakcję bubble football - bylismy dzisiaj, dzieciaki oszalały na Gutwinie: https://www.facebook.com/Bubble-Football-ca%C5%82a-Polska-201918960195213/?fref=ts
Nie reklamuj się już tak z tym bubble footbal bo to zaczyna być nachalne.
?ej zasugerowałam tylko ,wam tutaj wszystko przeszkadza, tylko sama krytyka.Dałam namiar bo widziałam,że fajne.Pierwszy raz napisałam i już pretensje.Ogarnij się i sam nie przynudzaj bo jesteś drętwy.