gdzie mogę zabrać córkę wraz z koleżankami na 14 urodziny. Myślałam nad macdonaldem lub pizzerią. Robiliście może w którymś z tych miejsc jakie polecacie? Być może robiliście w innym miejscu? Proszę pomożcie bo nie mam kompletnie pomysłu. Niestety mamy za mały dom żeby zrobić w domu poniewaz mamy tylko jeden pokoj prosze pomozcie
Daj sobie spokój, takie urodziny to obciach.
Do escape roomu.
Lepsza pizzeria, bo w Mcdonald's to urodziny raczej dla dzieci, a nie nastolatków.
To wcale nie jest śmieszne. Zastanów się zanim coś napiszesz.
Pizzeria zdecydowanie .Taniej Cie wyjdzie mi z Mak .Ja tak robię już o 3 lat.I z głowy sprzątanie w domu )))) A i młodzież bardziej zadowolona.
Rok temu to była strzelnica w Mexie. Super sprawa. Ale chyba nie ma już.
https://laserspace.pl/jsp/main.jsf;jsessionid=E3F13BADB8C65E517BF9294D4091F874
Polecam Laser Spice -fajna zabawa .
Na obozie przetrwania Gutwin las, 500 + wystarczy na polowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SatysFakcja zapewniona!!!!!!!!!!
Jakie lokale,jakie imprezy ???? do czytania ksiażek,, nauki ,może być filharmonia,koncert ,teatr a nie zwiedzanie lokali, co za kultura życia ?,jaki styl ?-dla młodzieży-lokale???
Dziwne czasy nastały.Kiedy ja miałem 14 urodziny,to kumple złozyli sie ,ja dorzuciłem i kupilismy sobie tanich win pt,Kniaziowskie(do tej pory pamietam smak przypalonej truskawki)i na wale nad Kamienną była przednia impreza.No,ale wtedy nie mieliśmy srajfoników,kont społecznościowych,pejsbuków i innych dupereli.Wtedy sie rozmawiało.
Czy czternaste urodziny to aż tak ważny powód żeby imprezę robić dla koleżanek ? Nie dajmy się zwariować. Pierwsze słyszę o takim czymś. To co na osiemnaste czy dwudzieste w takim razie ?
Faktycznie masz bardzo mały jednopokojowy domek,jeśli chcesz zrobić imprę w wersji ekonomicznej to część mebli na czas imprezy wystaw na zewnątrz i przykryj je plandeką od ewentualnego śniegu.Po imprezie mebelki wstaw do domku i muzyka gra.Jeśli w tym domku masz piekarnik to pizze możesz upiec dużą a przepis znajdziesz w internecie.A co zrobisz za 4- ry lata ,kiedy córcia będzie obchodziła 18-stkę ? To dopiero będzie ból głowy dla Ciebie.Zacznij kasę oszczędzać na ten cel bo osiemnastka to poważna impreza.
ludzie uspokujcie sie nikt tu nie mowi o imprezie ale o spotkaniu z kolezankami czy wyjscie na pizze to az tak wielka impreza ?? A gość elek moze powinieneś pożałowac rodziny że mają tak mały dom a nie takie komentarze piszesz