20.22, malarski to może być pędzel nie państwo, które może być ewentualnie malownicze.
W Chorwacji ksiadz z parafii k Zamościa podgladal dziewczynki przez kamerki ukryte w butach
Zgroza
22:19 No jakos musi sie podniecic jak juz zadnych podniet nie ma? Lezenie krzyzem widac ze nie przynosi orgazmow!
W Turcji byłem. Do Bułgarii zamierzałem jakieś fajne hotele ktoś może ma.
Debile nic ująć nic dodać do ,woja albo na drogi kamienie łupać
Mnóstwo jest świetnych hoteli w Bułgarii.
Co jeszcze zwiedziliscie co zaparlo Wam dech w piersiach? Nie interesuja mnie kurorty etc., raczej historyczne miasta o starej kulturze.
Przeglądam oferty zagraniczne wakacyjne i trafiłam na ciekawą propozycję - Majorka, 7 dni dla 3 osób za 4,5 tys. Muszę tylko sprawdzić dokladnie co jest w tej ofercie, tzn czy rzeczywiście jest to co oferują.
Gościowi z wczoraj 20:20 się pokrólikowało zamiast Makarska napisał Malarska.Chorwacja zawsze była ładna.Był ktoś w Albanii ubiegłego lata? nie byłem więc pytam bo podobno tanio ,plaże piaszczyste.Ile prawdy nie wiem,choć trochę daleko na jazdę samochodem.
Lanzarote może? Albo Rodos - rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką; )
Ciekawe miejsca z tradycja, architektura? Byl moze ktos w Saint Petersburg?
Jeżeli interesuje Cię historia to polecam Chiny mnóstwo rzeczy do zwiedzenia
Jestem przekonana, że na Marsie nie jest tak ciekawie jak w Chinach. Zobaczcie sobie Fenghuang czyli Miasto Feniksów na przykład:)