haha umarlem, taka stara baba ma jeszcze jakies wymagania... powinnaś się cieszyć jak byle co zwróci na ciebie uwagę.
W jakim wieku by nie była, ale powinna być bardziej poważna. Życie to nie bajka, trzeba twardo stąpać po ziemi, ale niektórzy wolą wyobrażać sobie to i owo, a potem mieć pretensje, ze tak nie jest. Do Pani T. jeszcze nie dotarło, że temat już się zakończył na tym forum? Maile pisać, a nie zgrywać ofiarę na forum.
Pani A. uważa pani ,że pani chlopak to byle co ? skoro zwrócil na mnie uwagę na "starą babę" Proszę jeszcze zapytać o jakie relacje z nim bardzo go prosilam . A pisać o sobie mogę, jeżeli nie ubliżam nikomu, nie używam wulgarnych slów , tak jak Pani to robi choćby nazywając mnie starą babą , nawet nie widząc mnie. Wiek to nie wstyd , bo każdego to czeka. Czy mam na forum napisać o jakie relacje chodzilo? Nie będzie już więcej krzywdzil nikogo, niech tylko raz w życiu powie prawdę. Jaki to musi być facet , któremu brakuje argumentów, żeby choć raz wstawić czola jakiejkolwiek przeszkodzie , których w życiu czeka nas wiele , tylko wysluguje się kobietą ?
Pani T. tak się składa, że post w którym nazwano Panią starą babą nie pisałam ja.
Prosze odzwoń jestem przystojnym blondynem o niebieskich oczach