kup se świece
OOO ciekawa propozycja, napisz na maila rafalski3x@gmail.com
Może coś wykombinujemy ;-)
Pewnie znajdziesz tak jak ja jakąś konkretną kobietę - i jednych i drugich tu brak chyba :-)
Jak szukasz konkretnego faceta i jesteś konkretna napisz - mail jest wyżej.
Kto tak powiedział? ;)
Spróbuj Piotrusia, słodziutki jak Ptyś :-)
To forum dla pedalow ?????? A won stad !!!!!
na tym forum brakuje tylko k....y i tarzana
Do załozycielki tego postu,jestem kobietką i trzymam za ciebie kciuki,abys trafiła na kogos konkretnego.Jakby co dam Ci namiary na siebie,bo mogę Ci kogoś podrzucić.Wysoki,dobiega do 30 i b przystojny.Jest trochę tych ładnych ciastek w naszym miescie.Powodzenia.
Podrzucaj... Nie ma to jak jakieś konkretny, z polecenia. Nie ma to jak świeże ciasteczko:-)
Wszędzie menda mediaexpertowska wlazła, nawet tu! Och Piotrusiu, Piotrusiu!
Ale istotnie tak jest. Faceci w tym wieku są w tej lepszej części już przebrani. Wątpliwe, żeby uchował się gość , który nie został "upolowany" i jest z kimś i w dodatku jest normalnie fajnym gościem. Tacy już dawno zajęci w tym wieku. Zostali albo dziwacy, albo brzydale, albo bez pracy i perspektyw, których kobiety omijają raczej itd.itd.
Nie zawsze tak jest jak piszesz i nie zgodzę się z tym. To, że jestem zajęty a szukam na boku nie znaczy, że jestem nieudacznikiem lub jakimś nie normalnym typem. Wręcz przeciwnie - szukam z innych powodów a co najważniejsze nie na raz czy dwa tylko na najlepiej dłuższą znajomość. Nie interesuje mnie skakanie z kwiatka na kwiatek po prostu i tak mam i koniec. Ale piszesz tak o facetach, a wyobraź sobie, że mam podobne zdanie o kobietach, albo nie zdecydowane, nie wiedzą czego chcą, chciałyby ale się boją itd.
Kobieta zmienną jest podobno :-)
Pozdrawiam wszystkich co szukają, podobno szukajcie a znajdziecie - ja szukam nadal.
rafalski3x@gmail.com
hej inaz napisz do mnie izka83izabel@gmail.com
Co mi po twoim wykształceniu wyższym jak teraz każdy może je mieć ?. :-)
dla mnie blondyn, 180/80 po zawodówce,musi mieć pracę.Tylko tyle.Czekam na e-maile.
A mnie blondyni pasują, to mogę tu szukać , nie muszę wyjeżdżać do Izraela?