A co jeśli ta wojna to ustawka żeby rozbroić Europę? Wiem, wiem. jestem nienormalny.
To nie wojna a wojenka.Chlopy ukraińskie tu walczą z nami a nie za siebie w Ukrainie.Tu mocni gębą a tam tchórze?
Ciesz się że w Ukrainie są jeszcze chłopy którzy tam walczą bo może ty byś musiał u nas walczyć.A jeżeli chodzi o tych którzy są u nas i nie walczą tam to zawsze znajdą się tchórze w każdym narodzie.
Bo Putin jest nieobliczalnym człowiekiem i marzy mu się Carska Rosja .
Jednak zamiast na Polskę napadł na Ukrainę. Dlaczego?
Nie straszcie Polski Putinem bo straszyć najlepiej i łatwo wam to przychodzi.Nasi faceci nie uciekali a walczyli z kobietami i dziećmi nawet ze szwabami
20:31 a ty czasem nie chciałbyś dialogu z Rosją taką jaką ona jest?
Jakby Rosja miala napaść to by napadła.Glupoty gadaja by straszyc i by dawać na ukraine sprzet.Jakby co to jestesmy tez w Nato....
Każdy majacy olej w glowie i troche inteligencji widzi co sie dzieje....
I co ukraińcy wygrywają i moga wygrać:)?...to juz trzeba niemiec rozumu albo taki jak dziecko 5 letnie...
Wygraja z państwem ktore ma najwiecej głowic jądrowych,dzidziusiowi takie bajeczki ....albo debilowi gadać....
Cala Europa daje sprzet bo by ukrainy w kilka dni niebyło,a szczegolnie ten co my dalismy na poczatku wojny ich uratował .I za to są nam wdzięczni
Oni podziękują?
Żarty.Jeszcze ci dokopią jak teraz słychać i widać.Zełen się bogaci a naiwni pomagają?
Kto nas w to ....wciągnął i dawał i dawał i dawał a oni wykorzystywali,wykorzystywali ,wykorzystywali kosztem naszym?Może dosyc darowizn?
Biedni walczą a bogaci uciekli i się bawią.
U nich tylko 20% Ukrainy zajętej przez wojnę a pozostali się bawią w swoich terenach.Powinni pomóc swoim i ich zabrać a nie tułaja się po świecie?
Chłopy na wojenkę.
Gościu z 6:11 nikt nikogo nie straszy a ty myślisz że Rosja najedzie na Polskę czołgami. Przestrzegają to dobrze słuchaj i żebyś później nie miał pretensji że nikt cię nie ostrzegał.Jezeli piszesz o tym oleju i inteligencji i rozumie to pomyśl trochę to może zrozumiesz.
Słowa koniczynkowego ministra obrony Kosiniaka-Kamysza, że bedziemy mieli wdzięcznośc Ukrainy za pomoc militarną jest wyjatkowo wk...ca co naiwna, choć on przecież sam w to nie wierzy, co mówi. Słowa te dowodza też o jego oderwaniu się od społeczeństwa, które głupie nie jest.