Jak można zatrudniać w biurze Ukrainki jak tyle naszych jest po studiach bez pracy?
Strach ze robi machloje i przekazuje informacje?
Tak jak zatrudniacie Ukrainki w wszkołach ,które uczą matematyki nie znając języka i nie umiejąc uczyć?
Warszawa
Człowieku z 13:26 to niech nasi po studiach szukają pracy.Co ci tak przeszkadzają obcokrajowcy ,a wiesz ilu Polaków pracuje za granicą.Tobie ktoś karze tak pisać czy sam nie umiesz myśleć .
11:50 czemu wypisujesz głupoty ,co chcesz tym osiągnąć, nienawiść Polaków do Ukraińców.Kto ci płaci i ile za te bzdury.
12:53,12:59 ale piepszysz.Tu jest Polska I my mamy mieć pracę w biurach.kazdy z naszych by chciał się dostać tam do pracy,a mamy mądrych młodych ludzi.To nie nienawiść. TO NASZ KRAJ.
W szkołach także nasi poszukują pracy a oni nie uczą ukraińskiego a polskich ścisłych przedmiotów.Mamy tylu mądrych polskich młodych nauczycieli.
Nawet rodzice się bulwersuje,ale nic nie mogą zdziałać.Żeby jeszcze docenili,ale coraz bardziej jesteśmy za pomoc nikim?
Nic do nich nie mam, szanuję,ale to my jesteśmy ważniejsi.Nam nikt by u nich nie pomógł.
Gościu z 15:19 a ty kim jesteś , zastanów się i nie ubliżaj innym.
13:58 tylko nie pieprzysz,czy ja tobie ubliżam. A w Polsce to legalnie nie wolno pracować obcokrajowcom według ciebie . Oczywiście to nasz kraj ale to nie powód aby prześladować innych.
12:53 ublizasz pisząc i pytając że ktoś płaci za pisanie a tobie nikt nie ubliża.15:19 jakie prześladowanie?
To ty prześladujesz Polaków tak pisząc. Jak jesteś nim to byś nie pisał o prześladowanie,bo tu nikt ich nie prześladuje.Mają lepiej i są zaopiekowani.
Posłuchaj wypowiedzi Millera i innych,a czepiasz się tych,gdzie w nich nikt nie prześladuje.Niech sobie pracują i płacą podatki,ale ....
12:59 jak mozesz pisać że niech nasi szukają pracy bedąc Polakiem?
Szukają po dobrych studiach,a czy znajdują?
Mamy bardzo mądrych ,młodych ludzi.
A jak się czujesz ,jak słyszysz w telewizji infornacje,że Ukraińcy mając swoje sklepy,firmy,zakłady pracy pozwalniali Polaków z naszych zakładów, pozakładali sklepy i nie przyjmują Polaków do pracy ubliżając im.Są u nas,daliśmy im pomoc,jak im lepiej to teraz nam ubliżają bo jesteśmy u siebie gorsi?
Te informacje są z telewizji,internetu.Nie wyssane z palca.
Teraz oglądam i czytam w internecie,,Ukraiński generał grozi Polsce".
Za co ?
Za pomoc,bo by już ich nie było?
16:14 a kto ich przyjął i dał wszystkie przywileje ,pamiętasz. A czy w dzisiejszych czasach trzeba we wszystko wierzyć co piszą w internecie i mówią w telewizji. Byłeś świadkiem takich sytuacji ,bo ja nie byłem. To wszystko wojna ,prowokacja prowadzona przez służby wrogich nam państw. Nie trzeba we wszystko wierzyć bo im właśnie na tym zależy,na skłócenie Polaków ,na wrogości do Ukraińców.
Szkoda że nikt nie przewidział
Czy ktoś widział wysokiego dyktatora?
Zawsze to byli niscy i „mali” ludzie.
Wybierajmy wysokich polityków bez kompleksów. Z każdej partii