Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Uczciwość spółdzielni Krzemionki. Po 20 latach wypłacili mi 50 groszy

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1028 | Najnowszy post
  • Uczciwość spółdzielni Krzemionki. Po 20 latach wypłacili mi 50 groszy

20 lat byłem członkiem spółdzielni Krzemionki na początku wpłaciłem pełną opłatę członkowską i po 20 latach wypłacili mi 50 groszy

Gość_były członek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Uczciwość spółdzielni Krzemionki. Po 20 latach wypłacili mi 50 groszy

Wina Mirka. Jest za dokładny, jak komuś się należy nawet te parę groszy odda.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Uczciwość spółdzielni Krzemionki. Po 20 latach wypłacili mi 50 groszy

coś nie tak z twoim tłumaczeniem,jeżeli byłeś członkiem spółdzielni a zrezygnowałeś z członkostwa to wkład w całości z odsetkami możesz wypłacić w banku PKO na Placu Wolności,trzeba zanieść książeczkę mieszkaniową do rozliczenia,jeżeli się kupuje mieszkanie do doliczają premię

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Moja siostra też miala książeczkę mieszkaniową z pelnym wkladem , po wymianie pieniędzy ledwo wystarczylo jej na parasolkę .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Uczciwość spółdzielni Krzemionki. Po 20 latach wypłacili mi 50 groszy

jaka piekna propaganda. jak to w komunie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mam pytanie. Jesli przykładowo mam mieszkanie własnościowe , nie zapisuje się jako członek spółdzielni , czyli nie płace nie pamietam dokładnie chyba cos koło 360zl jednorazowo za członkostwo to dlaczego z tego tytułu , ze nie jestem członkiem spółdzielni mam placic wyższy czynsz ? Nie jest to kosmiczna cena bo jakies 8 zł miesięcznie, ale na co te 8 zł miesięcznie idzie ??? Skoro wszystkie inne opłaty mam w czynszu ???

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Walne raz w roku ustala, że nadwyżka z innych działalności spółdzielni (przychody np z wynajmu lokali użytkowych itp) idzie na pokrycie części czynszów dla członków spółdzielni. Czyli członek ma lekką dopłatę do czynszu a nie członek płaci pełny czynsz.Tak to jakoś tłumaczyli na walnym. Dokładnie można dowiedzieć się w spółdzielni. Na walne wpuszczają tylko członków.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A to dziekuje za odpowiedz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę