W której firmie wybiorą mi najkorzystniejsze warunki OC? Oczywiście, przy obecnych kosztach, cena też ważna.
Polecam Palasz ubezpieczenia na Siennienskiej. Od kilku lat tam ubezpieczam i mają najlepsze oferty,a sprawdzałem w większości ostrowieckich ubezpieczalni.
Idź na targową koło senderka tanio szybko i konkretnie
Przez internet bądź telefon zawsze masz najtaniej. Agenci celowo dostają od TU wyższe stawki. Zrób sobie kwotację na rankomat.pl i będziesz miał porównanie
Poszukaj w internecie. Po co przepłacać?
Najtaniej ubezpieczenie przy kawie co roku ubezpieczam tam swój samochód.Zawsze przed podjęciem decyzji o wyborze ubezpieczyciela sprawdzam wszystkie agencje i jak mówiłem tam wychodzi najtaniej.Nie jestem ich naganiaczem.Samochód o pojemności 1.6 bezszkodowa jazda i maksymalne zniżki.
Przy jakiej kawie?
Rok temu sprawdzałem oferty przez neta. Poszedłem do Grupy Pałasz i znależli mi ofertę tańszą o ponad 300zł.Tak więc z tym internetem nie tak fajnie do końca :)
Obecnie dla mnie najtańsze OC jest w mtu24 dla starego golfa i Axa dla nowszej mazdy ( tu porównywalne jest mtu24 i link4.) Wiem że lepszych ofert nie znajdziecie gdyż przeszukiwałem internet intensywnie w różnych porówywarkach, rozmawiałem z agentami czekałem na oferty i ich gnębiłem około miesiąca. Dlatego wiem że to jest rzeczywiście najtaniej. 449zł przy 30% zniżki golf 98 rok w mtu24, 700 zł ( ale z dużym nnw ) AXA mazda 6 rok 2005 30% zniżki.
Wszędzie,tylko nie w Allianz!Ostrzegam przed tą nazwą firmy.