Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

"Tylko się odświeżę" -10 rzeczy, które każda kobieta robi przed seksem i nigdy się nie przyzna

Ilość postów: 3 | Odsłon: 2547 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „"Tylko się odświeżę" -10 rzeczy, które każda kobieta robi przed seksem i nigdy się nie przyzna”.
  • "Tylko się odświeżę" -10 rzeczy, które każda kobieta robi przed seksem i nigdy się nie przyzna

Oglądamy w filmach te wszystkie piękne sceny spontanicznego seksu i same marzymy o takim… Wymiana spojrzeń, chemia, pożądanie, jego dotyk… Totalne zatracenie…

Niestety, większość z nas wykonuje pewne rytuały, zanim pójdzie z facetem do łóżka. Tak, tak! Robimy to, choć publicznie nigdy się do tego nie przyznamy!

1. Seksowna bielizna

I okropnie niewygodna. Nigdy w życiu nie założyłabyś jej na cały dzień pod ubranie. Ale wieczorem masz zaplanowaną randkę. Po czym poznać, że to kobieta uwiodła faceta, a nie on ją? Jej stanik pasuje do majtek.

2. Depilacja w salonie

Drogo, ale dokładnie. Za darmo ogolisz się innym razem.

3. ….lub szybka depilacja na sucho

Niezręcznie i bardzo nieporadnie depilujesz ciało na sucho przed lustrem tuż przed tym, co przecież ma być TAKIE SPONTANICZNE. To właśnie golenie owłosionych nóg kryje się pod zalotnie rzuconym „zaraz wracam, idę się odświeżyć…”

4. Ekstremalnie szybkie sprzątanie

Przetrzepanie pościeli, rzut okiem na podłogę… Byłoby trochę głupio, gdyby porozrzucane w erotycznym uniesieniu ubrania wywlokły jakieś kocury spod łóżka…

5. Stworzenie playlisty

Warto mieć pod ręką kilka zmysłowych kawałków. Autoodtwarzanie na Youtoubie może czasem zaskoczyć, a chyba nie chcesz w Najlepszym Momencie usłyszeć w tle ”kiedy widzę słodycze to kwiczę, a oczy mi świecą jak znicze…”

6. Przemyślana dieta

Umiesz przewidywać i znasz swój organizm, unikasz więc potraw wzdymających i tych, powodujących przykry zapach z ust.

7. Kontrola zapachu

Istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że siedząc okrakiem na jego kolanach wpadniesz na pomysł, by zmysłowo zdjąć bluzkę przez głowę. Powiem świeżości jest w tym przypadku istotny i dobrze o tym wiesz! Tak naprawdę to po to są te wszystkie fantastyczne antyperspiranty, wcale nie do uprawiania sportu!

8. Odświeżanie krocza

Nie masz czasu lub możliwości, by wziąć prysznic (jakakolwiek spontaniczność właśnie pryska jak bańka mydlana) w ruch idą spraye i chusteczki odświeżające. Po coś ktoś je przecież wymyślił!

9. Antykoncepcja

Robisz w głowie szybie rozeznanie swojego cyklu – dni płodne czy niepłodne? Brałam tabletkę?

10. Spojrzenie w lustro

Po pierwsze po to, by sprawdzić, czy nic nie masz między zębami. Potem szybki uśmiech i puszczenie oka do samej siebie. Tak, jesteś sexy.

natemat pl

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: "Tylko się odświeżę" -10 rzeczy, które każda kobieta robi przed seksem i nigdy się nie przyzna

Ale pogadać można, trochę się pośmiać czegoś nauczyć. I tak mamy jak mamy, narzekanie i dołowanie innych i siebie nic nie da. Fajnie, że mamy obok ukochaną osobę(wiem, że nie wszyscy , ale może kiedyś) z którą można się odstresować, wiadomo jak ;) lub tylko poprzytulać czy nawet pomilczeć.Nic co ludzkie nie jest nam obce.

20:25 może ty możesz to robić bez względu na higienę. Ja sama po całym dniu czy nawet po disco nie wyobrażam sobie- ja nieświeża on też nie iść na całego bo nam się zechce. Mam tak od zawsze. Uczulona na zapachy z bardzo dobrym węchem. Takie moje dziwactwo:) Ale ludzie mają gorzej, więc ja i mój partner zaakceptowaliśmy tę "wadę". Spadam. Kochajcie się, bo życie tak szybko ucieka. Pa

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: "Tylko się odświeżę" -10 rzeczy, które każda kobieta robi przed seksem i nigdy się nie przyzna

Przejdz się po urzędach sklepach gdzie panie he he he sprzedają to się przekonasz

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę