Dlaczego płacić mam trzy razy telewizji polskiej za oglądanie ich programów.Posiadam dekoder Polsatu i kablówkę .Płacę też abonament na poczcie.Czy to nie wyzysk by za to samo oglądanie płacić trzy razy Przecież tak Polsat jak i kablówka płacą telewizji polskiej za udostepnienie im programów.
dlaczego? ponieważ żyjesz w socjaliźmie. a o resztę spytaj się pisiunia dlaczego jego ukochany płepier nie zrobił z tym porządku mimo że sam 6 lat temu nawoływał do niepłacenia abonementu.
Trzeba płacić, bo inaczej biednemu Pospieszalskiemu nie dadzą ani grosza.
Czyzbys ukochanej telewizji nie wspomagal co tgydzien odpowiednim przelewem? Abonament to grosze w porownaniu do potrzeb ukochanej stacji.
Nierobciu, pogmeraj i sprawdz, kto ustawe o RTV zaskarzyl do TK, bo mu bardzo przeszkadzalo rozszerzenie liczby zwolnionych z placenia.
@dirty nieznajomość prawa nie tylko u Ciebie jest zatrważająca nie płacisz za oglądanie tylko posiadanie odbiornika TV .
Z tego co pamiętam każda partia która jest w opozycji nawołuję do buntu po objęciu władzy im to przechodzi .
Socjalizm nie ma tu nic do tego to jeden z podatków ale jednemu gościowi nie ma co tłumaczyć bo i tak nie pojmie :P .
Mam prośbę do pismena - proszę zeskanuj swoje wpłaty za abonament np z ostatnich 6 miesięcy i wrzuć na forum - wtedy uwierzę żeś nie demagog ....
PS. Jeśli chodzi o wpłaty na "ukochaną stację" to sa dobrowolne w przeciwieństwie do abonamentu...
homo sovieticusie - właśnie, że ma. W socjaliźmie płacisz za to na co każe ci socjalistyczne państwo, a w kapitaliźmie płacisz za to na co uznasz, że jest Ci potrzebne.
Ale ty niewiele rozumiesz, a im mnie rozumiesz tym bardziej dziwisz się że są tacy którzy nie mogą ciebie zrozumieć.
Tępy roboniu widzę kolejną nowatorską definicje w twoim wykonaniu odpowiada dokładnie mojemu odczuciu co do twojej wiedzy a właściwie jej braku .
Już ci kiedyś dedykowałem piosenkę Lady Pank pasuje idealnie :) .
Płacisz bo tam jest polo tv najlepszy discopolowy kanał swiata zapraszam i polecam Stachu PS sponsoruje ich niemiecka sieć T-mobile