9 pażdziernika wrzuć Donalda do śmietnika !
ale bzdety,chyba z Torunia nadajesz Grzegorz
Jak wygra PIS to premierem będzie Zyta Gilowska. Na pewno ma większą wiedzą niż Tusk. Wstyd mi, że Tusk jest premierem mojego kraju, wstyd!
Durna babo puknij się w czoło,dałaś się ogłupić mediom które kreowały Kaczyńskiego na tak złego człowieka .Jak to do ciebie nie dociera to wyp******** z tego kraju!!!!!!!!!!
Twój głos już nic nie da bo takich jak ty będzie mała garstka. Tusk oszust!!!
ja nikogo lepszego nie widze,tusk jest ok.,a PiS to tylko kwęka jak stara baba w ciąży i nic więcej,tylko to potrafią,nic im nie pasuje,wszystko źle,nic nie robić -źle,robić coś-źle,oni wszystko robili najlepiej,już bracia kaczy pokazali swoje,polacy im pokazali gdzie ich mają,zaczeli pokazywać od swojego początku czyli partii PC,tam się tylko kasa liczyła i układy,a przekrętów że sami nie mogli zliczyć,efekty są do dziś,kiedy zostanie wyjaśniona afera FOZZ,bracia byli wielkimi zwolennikami tego interesu,ciekawe dlaczego,jakie korzyści z tego mieli.
Ale mamy w Ostrowcu mądrych ludzi .Magdzia założę się że nawet nie chodzisz na wybory bo jest ci obojętne ,tobie jest tak dobrze!!!
madzia ale masz zielono w dziobie, byłem w Wawie zarabiałem 3000 teraz tak kawalerka 1500 życie 1000 inne opłaty, może jestem nieudacznikiem bo powinienem tam zarobić 5 tysięcy albo 10?
Kto tyle zarabia obudź się ze snu! Tam też już się zaczyna urywać ta manna z nieba bo coraz więcej ludzi mysli jak ty piszesz a jak jest dużo ludzi to pensję albo maleją albo nie rosną ten wie kto był.
ale chociaz na zycie miales,to lepiej w ostrowcu plakac,nic nie robic,po co wyjezdzac i pracowac za 3tysiace,to jest wlasnie myslenie super,tak trzymac
TUsk musi odejść, ale po co i gdzie. Przyjdzie Kaczyński i wtedy dopiero będzie bałagan, będziemy odizolowani, nikt się z nami nie będzie liczył
no ten z 16:36 to się napracował,ciekawe gdzie takie pasującu mu dane znalazł,widać że jest zwolennikiem prezesa jednego jedynego ale niestety prezesem to on może być ale siebie samego i zwierzęcia swego,i nikogo więcej,ludzie panu K podziękowali za jego plucie jadem na wszystkich,za jego złośliwe wypowiedzi wobec wszystkich i wszystkiego.
normalne bo jesteś komuchem
nie napinajcie sie tak pisowcy bo to szkodzi zdrowiu. Realnie nie ma dzisiaj innej partii niż PO, która nadaje sie na te trudne niestety czasy. Czy naprawde myslicie, że jak przyjdzie PiS do władzy to zaraz się wam poprawi i bedziecie zarabiać po 4 - 5 tysiecy ? trochę realizmu i mniej zaslepienia i nienawiści...
Madzia, masz absolutną rację,też jestem zdania że jeśli ktoś jest siermięgą to zwala winę na rząd. Mam nadzieje że skończą się czasy sponsorowania głupoty przez Państwo czyli Mopsów i innych dodatków.
Kto mówi o rozdawaniu?? Na razie jest poruszany temat grabieży.