Wybieg zamnkięty bo zimno,ale i tak wychodzą głównym
Tą dyrekcją to trzeba chyba wstrząsnąć odpowiednio. A najlepiej wymienić bo nie panuje nad sytuacją. To było najlepsze PG w Ostrowcu, a teraz...?
...A teraz dalej jest najlepsze....
zgłaszałem jeden raz do sekretariatu...jeśli się nic nie zmieni i będzie nadal tak samo to zadzwonię na straż miejską
14:50 najlepiej mamusiu wychowaj sobie dziecko a nie szkoła,nie dajesz rady?
gdzie jest dyrekcja? nauczyciele? panie woźne? że nie pilnują uczniów którzy wychodzą sobie co przerwa ze szkoły? co to szkoła? czy samowolka?
Oj nie ładnie proszę pana, taką krecią robotę robić....
Witek w jakich czasach ty żyjesz ? Chodziłam do gimnazjum 6 lat temu i tez palilam w kiblu i na pobliskich blokach (chodziłam do pg2), w pg1 odkąd pamiętam pala po kilbach i garażach, w pg3 to samo.. Albo w pobliskim parku pala.. W każdym gimnazjum tak jest i będzie.. Nie wypuści ich wozna to oknem wyjdą (tak robili). Młodzi maja pelno pomysłów..
Ja z kolei chodziłam do gimnazjum 10 lat temu i owszem- tez popalałam papierosy, tak jak i spora częśc uczniów. Ale nikt nie palił w toalecie. Chowalismy sie we wszelkich mozliwych kryjowkach, zeby nas nikt nie zauwazyl.Obecnie, no cóż- młodzież gimnazjalna nie zna żadnych norm i zasad społecznych.
juz niedługo zlikwidują te gimnazja i będą w podstawówkach dzieci
Tak gościu z 15-00 i będą palić w podstawówkach czemu nauczyciele,derektor a nie rodzic bo pewnie nie ma czasu dla dziecka bo siedzi na forum i zgania odpowiedzialność w wychowaniu dziecka na nauczyciela czy derektora ja się pytam kogo to są dzieci ikto ma je wychowywać???????????????
15;09 Ty też !!!. Masz dawać przykład , chociażby tu.
zawsze się znajdzie paru ,ale nie połowa,to będzie podstawówka,większa dyscyplina i nie ,,dorosłe dzieciaki"
ci bezczelni rodzice nie mogą sobie dać rady ze swoimi niewychowanymi dzieciakami i szukają winy w nauczycielach,a weźcie się za wychowanie a nie za obijanie
15:28 no i tak samo nauczyciele powinni się czymś wreszcie zająć, bo widać, że tą szkołę należy zgłosić wyżej, bo za dużo wątków wiecznie o tej jednej szkole. No chyba, że inne nie rzuciły mi się w oczy. Za co te pensje?
Właśnie tego nie rozumiem że wszystkie wątki są o Pg1 a w innych szkołach jest przecież to samo