Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Trener personalny w Ostrowcu

Ilość postów: 18 | Odsłon: 3667 | Najnowszy post
  • Trener personalny w Ostrowcu

Hej.potrzebuje kogos kto na silowni pomoze mi z cwiczeniami pokaze jak co wykonywac

Zaczelam diete chcialabym chodzic na silownie ale nigdy nie bylam i nie wiem co i jak dlatego potrzrbuje kogos takiego.

Gość_Emilia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Trener personalny w Ostrowcu

na facebooku zobacz Trener Personalny Paweł Salwierz

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Trener personalny w Ostrowcu

Polecam Daniela Jabłońskiego w Fitness Centrum na słoneczku, ma swój profil także na facebooku oraz Daniel Stępień Trener Personalny. Obaj mają wiedzę na temat dietetyki, ćwiczeń itd.

Obaj mi pomagali i z obu jestem zadowolony.

Gość_krk
      Zgłoś
      Odpowiedz

A jaki koszt pomocy takiego trenera?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tez jestem ciekawa ile kosztuje trening z którymś panem wymienionym powyżej . Płaci się za godzinę treningu ?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

za trening z Pawłem w Olimpii 40zł

przy pakiecie 10ciu treningów 320zł

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

daniel spoko

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

w olimpii sa dobrzy

Gość_leszek
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Tylko i wyłącznie Paweł Salwierz Olimpia

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jeżeli chodzi o wygląd na sterydach to tak ,polecam surmanskieg. Ogólnie w ostrowcu jest cierzko o dobrego trenera a jeżeli juz jest to trzeba patrzeć kto ma legitymacje trenera a nie jest trenerem bo tak mu sie uwodzlo

Gość_Af
        Zgłoś
        Odpowiedz

u nas są dobrzy fachowcy, na sobie najpierw koksy testowali a teraz innym polecają

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Masz racje Af surman to sam steryd. Po drugie niema pojecia o układaniu diety dla kobiet. Reklamuje sie ze ma 16 lat doświadczenia w czym? W braniu koksów? Salwierz też steryd ale ma wiedze na temat diety. Najbardziej polecam Stępnia i Daniela Jabłońskiego. Jest w naszym mieście też kobieta trenerem Ania Kończyk-Bednarska trenuje w Black&White ale nie jestem pewna jak z treningami personalnymi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Polecam Panią Anie! Trenerka z pasji i wielka motywacja! Bardzo miła i sympatyczna osoba. Musiałam przerwać treningi ze względu na wyjazd, ale mam nadzieje ze od czerwca znowu zaczniemy współpracę .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Polecam Panią Anie! Trenerka z pasji i wielka motywacja! Bardzo miła i sympatyczna osoba. Musiałam przerwać treningi ze względu na wyjazd, ale mam nadzieje ze od czerwca znowu zaczniemy współpracę .

Gość_Gogolgodc
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Gwarantuję Ci że KAŻDY trener w Ostrowcu miał kontakt lub ma obecnie z dopingiem. Nie będę tutaj rozwijał słowa doping, bo wszystko jest dla ludzi w swoim czasie i w odpowiednim wieku.

Jeśli stwierdzasz że Salwierza przekreśla ten fakt, to proponuje dowiedzieć się ilu ma klientów i klientek oraz jaką wiedzą dysponuje oraz podejściem do treningu.

Zresztą nie tylko, bo przede wszystkim podchodzi do każdego indywidualnie rozpoczynając od podstaw czyli korygowania wad postawy poprzez dobór odpowiednich metod treningowych, rozciągających oraz mobilizacyjnych tkanek miekkich.

Gość_były_klient
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

10:25 Salwierz to nie steryd ,jak nie wiesz to nie oczerniaj kogoś ,Paweł ćwiczy kilkanaście lat na siłowni i utrzymuje odpowiednią dietę ,wiem to napewno,jeżeli masz wiedzę i stosujesz odpowiednią dietę to właśnie tak wyrzeżbisz ciało.Zazdrość Ci ???

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

do Gość 10:25

znam Daniela Jabłońskiego i Pawła Salwierza z ostrowieckich siłowni. Obaj dysponują wiedzą oraz doświadczeniem treningowym. Na pewno wyróżniają się na tle pozostałych trenerów w naszym mieście otwartością i chęciami pomocy. Proponuję również zobaczyć jak obaj trenują, ile wysiłku, potu oraz nierzadko wyrzeczeń kosztuje ich utrzymanie dobrej formy przez większość roku. Najlepiej jednak oceniać jak nie widzi się całości a tylko "końcowy efekt".

Gość_trenujący_amator
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

a tu się mylisz, jeśli chodzi o trenerów w naszym mieście oraz "posiadanie" legitymacji trenerskiej, która to może nic nie znaczyć.

Kurs trenera obecnie kosztuje grosze i można nim zostać nie wychodząc nawet z domu ;-)

Kto będzie potrzebował trenera z wiedzą i pasją na pewno znajdzie w Ostrowcu przynajmniej jednego takiego człowieka ;-)

Proponuję zajrzeć do Olimpii

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę