9:27 bardzo mądrze napisane. Osądzi tego człowieka sąd. Jad ludzi, którzy już zbierają kamienie nic tu nie pomoże. Jutro sami będą się zastanawiać jak ominąć kolejny przepis, nie zastanawiając się nad konsekwencjami np. żeby nie zapłacić jakiegoś podatku czy składki, przez co ktoś nie będzie mógł doczekać się operacji ratującej jego życie. Wtedy też zakrzykniemy nad nimi- Mordercy!
Podobno chłopiec jest w bardzo ciężkim stanie, był operowany jest w śpiączce farmakologicznej
11:54. Jak zwykle sama siebie popierasz, pojeb......na misjonarko znanej sekty? Wywęszyłaś, że tutaj znajdziesz to, co uwielbiasz - rozmówców, bo wątek medialny. Nikt już z tobą na tym forum nie dyskutuje, a ty przecież masz zlecenie jątrzenia, pomawiania, obrażania i hejtowanie, bo za to masz kasę i uważasz, że najlepiej, podkurwić wszystkich i już masz zarobek oraz możesz zgłosić sukces do twoich mocodawców i zleceniodawców. Jeśli, toksyczna żmijo w ogóle jesteś osobą wierzącą, co i tak nikogo nie interesuje, bo nie jesteś i nigdy nie byłaś wiarygodna, to wierz w to, że z piekła nie wyjdziesz za swój wyrafinowany fałsz, obłudę i krzywdzenie ludzi. Teraz, jak zwykle nazwij mnie "psychopatą z małym siusiakiem" czy jak tam masz w zwyczaju pisać, aby zdyskredytować swoich krytykantów. Ciekawe, że zawsze wiesz kiedy o tobie piszą, choć nie padają żadne twoje dane osobowe? Dziwne. Jednak widocznie wszystkie dygresje są trafne, bo cię bolą, prawda? I tak ma być, ma boleć bez możliwości uśmierzenia dolegliwości. Tylko na to zasługujesz za swoją wyjątkową podłość. Jesteś tak irytująca i znienawidzona, że sama myśl o tobie budzi obrzydzenie i odruch wymiotny. A tak fajnie byłoby na tym forum bez psychicznie chorych kreatur twojego pokroju. Pozostaje mieć nadzieję, że twój własny jad już niedługo zrobi swoją robotę i będziemy wolni.
12:37 - jesteś żoną kierowcy?
16:33. Umiesz czytać ze zrozumieniem? To daj sobie szansę i przeczytaj jeszcze raz 3 wpisy, o których mowa w dyskusji, a dojdziesz do wniosku, kto broni mordercy, bo widocznie to jakiś krewny lub powinowaty forumowej świętojebliwej.
Ludzie!!! On wsiadł za kółko pod wpływem alkoholu I narkotyków! Jeszcze szukacie taryfy ulgowej że nie wpisuje się w typowy obraz mordercy! Wsiadł do pojazdu, którego prowadzenie może zabic!!! Otrzasnijcie się! Gość o 4 rano wypity I nacpany, bez snu od ponad doby ubil 5 osób!!!!
Pewnie go popierają tacy jak on
@11:54 dokładnie.. dodać do tego nawoływanie zdrajców Polski do rozrub w marszach aby dalej robić przekręty np.przy budowie dróg..wiem jak to funkcjonuje
Czy ta rodzina na była z Szewny?Z ulicy Kieleckiej czy Dolnej?
Popierają go tylko tacy jak on
Popieram,jeszcze go bronią
Porownujesz to co on zrobił z obcuazajacymi go okolicznościami do tego że ludzie kręcą na podatkach i ukrywają dochody?? Nie wierzę I mam nadzieję że jesteś zwykłym głupim trollem. To że był pod wpływem alkoholu I narkotyków to już oficjalna informacja.
gdzie zrodlo tej informacji? Rowniez słyszałem, że był od wpływem, ale nigdzie oficjalnie nie czytałem. Proszę o źrodło.
Morderca nie inaczej
ameba NIE ROZSIEWAJ FAŁSZYWYCH INFORMACJI
"Od kierowcy mercedesa wczoraj pobrana została krew do badań na zawartość alkoholu w organizmie i środków odurzających, ale wyników tych badań śledczy mogą jeszcze dziś nie poznać"
Co ty opowiadasz,takie badania to wykonuje się szybko, tylko nie podadzą może do ogólnej wiadomości ,bo gość leży w szpitalu j nas,i po co może kłopot na oddziale
Powiedz to rodzinie osoby zmarłej, która przez takich jak ty krętaczy nie doczekała się na operację, bo zabrakło funduszy na ratowanie ludzkiego życia.
Chlopiec w śpiączce farmakologicznej