Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Tragiczny wypadek - poraził go prąd - niespełna 21-latek z gminy Bałtów”.
                        • Odp.: Tragiczny wypadek - poraził go prąd - niespełna 21-latek z gminy Bałtów

Aż takiej nie, bo żyję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: Tragiczny wypadek - poraził go prąd - niespełna 21-latek z gminy Bałtów

chodziłam z nim do klasy 10 lat i jedyne co mogę stwierdzić to to ,że tak sympatycznej osoby już w Okole nie będzie. Tomek miał zawsze uśmiech na twarzy i takim go zapamiętamy.

Gość_bzq
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

@maniek ani go nie obrażałem ani nie oceniałem ,oceniłem wypowiedź @znajoma która miała żale do ludzi o opinie na temat tego chłopaka .

Biorąc pod uwagę jego zachowanie i wchodzenie po pijaku na slup wysokiego napięcia równie dobrze mógł stać się kierowcą rajdowym i zabić nie siebie tylko innych .Zabił siebie i to problem dla jego rodziny której współczuje ale wole im niż osobom którym ludzie w podobnym stanie czynią krzywdę tylko dlatego ,że stali się wspaniali po kilku głębszych .

Gość_Człowiek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

nic dodać nic ująć do postu z 19:57

Gość_ali
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

jego kumple co z nim byli to moi kumple :(

Gość_,maniek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no to gratulować twoim kolegom,ze stali, PILI z nim i patrzyli jak ta glupote robi zadny go nie sciagnal i nie odradzil wchodzenia!

Gość_smutna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pewnie jeszcze filmik nakrecili ;) nie no Wy chyba sobie jaja robicie... ze bronicie chlopaszka ktory wchodzi na slup po pijaku - i komus ma go byc zal?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak się nazywał ten chłopak?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niestety może to i niezbyt ludzka postawa,ale mi też nie jest go żal.A koledzy,którzy z nim pili i na to patrzyli powinni zostać poddani karze za nieumyślne spowodowanie śmierci lub nie zapobieganiu krzywdy drugiemu człowiekowi.Nie chciałabym mieć takich kolegów.Pewnie sami go namówili,żeby wszedł na słup,a człowiek pod wpływem alkoholu wszystko może zrobić i długo go nie trzeba namawiać.Współczuje wam skoro macie takich kolegów i się nimi chwalicie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 31

Wszystkim powinno być go żal, bo zginął. To nic że przez swoją głupotę, ale wszyscy powinni go żałować.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja on się nazywał? Bo być może go znam

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 34

Ja go bardzo żałuję, ale pomimo tego dalej uważam, że to co zrobił, to jedna z największych głupot, a jeszcze większą głupotą wykazali się znajomi tego chłopaka, chcieli mieć niezłe "show"? No to mieli, tylko szkoda, że dla zabawy innych zginął młody człowiek, który dopiero startował w życiu. Pokój jego duszy [*]

Skrzypek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Szkoda chłopaka... ale może spowoduje to że jego koledzy, znajomi itd... domyślą się w końcu, że nie są nieśmiertelni... Przecież w tych okolicach jazda samochodem to zaczyna się powyżej 100 km/h, nie zawsze po trzeźwemu... młodzi ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy z odpowiedzialności, konsekwencji...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tylko w grach ma się kilka Żyć!

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 37

niby czemu? moze nam to wytlumaczysz? bo ja jakos tego nie rozumiem czemu mam zalowac takiego chlopaka.

Gość_Darwin
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

szkoda chłopaka .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 39

Znałam go tyle i nie moge uwierzyć co wy tu wogółe piszecie. Zaden z was nie jest tak wspaniałą i wporządku osobą jak on był, nigdy nikomu nic złego nie zrobił zawsze uśmiechnięty... a wy go oceniacie nie znająć, jeszcze po śmierci. Jezeli ja bym czytała artykuł nie znając tego kogoś nawet wstyd by mi bylo sie na ten temat wypowiedzieć a wy poprostu jesteście bezczelni!Fakt że głupi pomysł jakich nie brakuje na Okole go zgubił który sie zakończył tragedią ale wy jesteście jeszcze gorsi. Nudzi wam sie to sobie wpiszcie inne tematy i tam sie wypowiedzie a nie w takiej sprawie.....Króra dla kogoś jest wielka tragedią jeszcze jak wypisujecie o Tomku takie rzeczy które sie mijaja z prawda, nikomu on krzywdy nie zrobił a to co sie stało nie macie prawa komentować

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

zapewne się znamy ale gdyby nawet nie to zgadzam się z Tobą w pełni. Uszanujmy pamięć Tomka bo zasłużył na to.

Darwin...nikt Cię nie zmusi do odczuwania żalu ale My, osoby znające go będziemy go wspomianali zawsze- i zawsze w superlatywach.

On już nie potrzebuje współczucia-zapłacił za swój błąd najwyższą cenę.

Gość_bzq
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -